Js sm jih ze probal dobit pa jih v lekarnah vec nimajo .. moja informacija je da so jih pred nekaj leti nehal izdelovat .. tak so mi rekli v lekarni.. Mam pa js nekaj podobnega .. Bronz Plus .. betakaroten in biotin .. mislim da so zelo vredu sploh ce imas zelo obcutljivo kozo. Js jih uporabljam v kombinaciji z solarijem .. 5 kom eno uro pred solarijem..
LP Oliver
Cena je ca. 1600 za 50 caps. Ucinek je vredu .in za moje pojme malo prihranis pri solariju. drugace pa telesu das potreben prekurzor vitamina ki ga rabi da tvori pigment.to se pravi ce hoces barvo hitreje rabis vec tega prekurzorja. sedaj ali ga dobis vec iz hrane ali pa ga malo dodas. Stranskih ucinkov ni.
LP Oliver
Je pa še ena varianta, ki je cenejša ;)))
V DM imajo Beta Carotin lastne proizvodnje, 60 kapsul stane cca. 700 tolarjev. Tudi jaz imam močno alergijo na sonce, tako da se sonca izogibam kolikor se da, vendar imam rahlo obarvan ten, ker prejšnja leta sem bila samo jogurtno bela in z izpuščaji. Letos nisem vzela še ničesar proti alergiji, te kapsule pa jem zjutraj 2 naenkrat in seveda kak dan izpustim, ker pač pozabim.
LP