Najdi forum

Tukaj očitno ni odgovorov, ni tistih, ki bi znali razlagati sanje. Žal jih tudi sama ne znam, lahko ti pomagam le pri sanjah o vodi – voda v sanjah pomeni čustva.

Na tvojem mestu bi torej premislila, kakšna so tvoja čustva, kaj te muči, česa nimaš predelanega, in tako naprej.

Tvoje sanje ne napovedujejo prihodnosti, so pa z njo vseeno povezane. Deklica, ki jo rešuješ v sanjah, si ti, voda pa predstavlja nerazščiščena čustva, dogodke iz preteklosti, ki te še bremenijo.

V sanjah izbereš level: zavedaš se, da si sama odgovorna za svoje življenje, in da je predvsem od tebe odvisno, kako boš zaplula dalje. Da pa bi bila srečna in izpolnjena, moraš predelati in sprejeti preteklost (ki te je nenazadnje tudi oblikovala).

Smrti prababice še nisi sprejela. Si se udeležila pogreba? Če se nisi, je morda zate šele zdaj nastopil čas, ko si sprejela, da prababice ni več ob tebi in si se s pogrebom v sanjah na svoj način poslovila od nje.

Sanje o smrti osebe, ki je še živa… Je ta oseba mogoče bolna ali slabotna? Najbrž so sanje o njeni smrti le odraz tvoje skrbi zanjo (ali pa si opazila, da je slabotna in bi ji mogoče lahko predlagala obisk pri zdravniku). Poleg tega menim, da ti na nek način namigujejo, da bitej osebi mogoče lahko naklonila nekoliko več svojega časa, in se družila z njo zdaj, ko imaš za to še možnost.

Popravek: Smrti prababice PREJ nisi sprejela. Si se udeležila pogreba? Če se nisi, je morda zate šele zdaj nastopil čas, ko si sprejela, da prababice ni več ob tebi in si se s pogrebom v sanjah na svoj način poslovila od nje.

Pozdravljeni
Mene pa zanima pomen mojih sanj
Izpadla naj bi mi desna enica brez bolecine in krvi in ko sem jo prijela v roke se je razklala na pol
Vem da pravijo da zobje pomenijo smrt a me zanima ce to v mojem primeru tudi drzi.
Hvala

New Report

Close