Najdi forum

Ker prihajam v leta, ko se začenjajo težave z meno, sem na netu zasledila napravo, ki naj bi pomagala tudi pri težavah s spominom in še pri marsičem.
Mi lahko komentirate, če vam je zadeva kaj poznana?

LP Dolenjka

Spoštovana Dolenjka!

Bojim se, da vam ne bom mogla pomagati, saj omenjene naprave ne poznamo. Kolikor smo s kolegi uspeli ugotoviti, gre za eno od številnih naprav, ki oddajajo elektromagnetne signale. Kot kaže deluje podobno kot F-scan naprava. Preko elektrod oddaja signale z nekim fiksnim spektrom. Kolikšna je moč teh frekvenc in koliko so res uglašene na delovanje organizma, pa bi lahko sodili le če bi obstajala ustrezna strokovno narejena študija. Tako da vam žal ne morem povedati niti če deluje, kaj šele kako in kdaj bi vam lahko naprava pomagala.

Lep pozdrav, dr. Romana Ružič

Spoštovani,

Že več let se ukvarjam z elektro-magnetnimi napravami za “dobro počutje” in imam podjetje preko katerega zastopam kanadsko podjetje SOTA Instruments Inc. O učinkih naprav smem zaradi političnega ozračja napisati zelo malo, sem pa vedno na voljo na kontaktni telefonski številki za kakršne koli dodatne informacije o učinkih in o delovanju naprav.
Ker gre za dobrobit vseh nas, ki si želimo bolj zdravega življenskega sloga, upam, da ne boste mojega sporočila vzeli kot samopromocije.
To sporočilo pišem zgolj zato, ker sem opazil, da se vaša članica Dolenjka zanima za napravo Brain Tuner. Napravo Brain Tuner je razvil Dr. Robert C. Beck, so pa prepovedali prodajo naprave po tem imenom, tako da se sedaj naprava imenuje Bio Tuner. Deluje na šestih različnih frekvencah, med katerimi je tudi zemeljska frekvenca.

To napravo, kot tudi ostale naprave za izvajanje Beckovega Protokola (The Beck’s Protocol) najdete v spletni trgovini http://www.omnino.si

Lep pozdrav,

Nejc Novak
[email protected]
041 726 957

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close