Najdi forum

bradavicke

moja punca ima bradavicke take kot bi jih narisal…skratka so kako bi reku….ne strlijo ven, razen ko je zrajcana. Obicajno so mehke in …nestrlece.

Ce je imela kaksna podoben problem, me zanima, ce ji bodo kdaj strlele same od sebe, brez da bi jo prej zrajcal….mogoce po prvem otroku??

Edvin (če je imela katera PROBLEM)…a veš kaj???? ti si cel en velik problem…
kako je lahko takšna,ali drugačna bradavička problem….
po moje bo najboljše,da si najdeš takšno puncu,ki ima ves čas “štrleče” bradavičke in ne takšne kot jih ima sedanje dekle,torej “problematične”…
neverjeten si….kaj če bi ti obiskal malo psihiatra….da ti bradavičke ne dajo spati in o tem pišeš ob 4 zjutraj……je pa še ena možnost,da si jih operira-zamenja…neštrleče za štrleče….lahko kirurgu naročite do 10 cm dolge bradavičke,pač po želje…..

>Edvin (če je imela katera PROBLEM)…a veš kaj???? ti si cel en velik problem…
>kako je lahko takšna,ali drugačna bradavička problem….

no joze ko si tok pameten….pa mi svetuj kako naj vprasam, da se ne bos zgrazal…kako bi pa ti to imenoval zanimivost mogoce!!

>po moje bo najboljše,da si najdeš takšno puncu,ki ima ves čas “štrleče” >bradavičke in ne takšne kot jih ima sedanje dekle,torej “problematične”…

ne vem zakaj bi si drugo iskal…mene to ne moti, samo zanima me, ce bodo kdaj trde in strlece..taksne, ki se vidijo cez majco…naprimer

>neverjeten si….kaj če bi ti obiskal malo psihiatra….da ti bradavičke ne dajo spati >in o tem pišeš ob 4 zjutraj……

jaz si zato vzamem cas med sluzbo in ne cez dan kot ti, ki se namesto da bi se ukvarjal z zeno cele dneve srfas po netu….

>je pa še ena možnost,da si jih operira->zamenja…neštrleče za štrleče….lahko >kirurgu naročite do 10 cm dolge >bradavičke,pač po želje…..

ti kar pravociri, ampak na tvoj nivo se se vedno ne bom spustu…ali ce ze izzivas mogoce cisto malo….ce si tak debil ni cudno da mas probleme z zeno. Dobro da je ni na forumu ker bi ji svetoval da naj si najde kakega manj nestrpnega tipa ne pa nekega domislavega sefovskega BEDAK!!!

Nisem še videl da bi kteri bradavičke venomer štrlele. Ko je zrajcana ja, ter ko jo zebe. Toliko iz lastnih izkušenj. LP Igor

Tako je – jaz imam take, kot si jih zeli edvin. Pa tudi moja mama jih ima. Moram rect, da je to za dekle zelo neprijetno. Tudi ce nosim modrc, zgleda, kot da ga nimam. Enkrat poleti mi je rekel prijatelj, ko sem hotela ven – kaj, a modrca si pa ne bos dala gor? Sem rekla: a se enega?

Na japonskem so baje izumili ze oblize, ki te bradavicke dol zalepijo. Ceprav je to brezveze, jaz to lahko razumem. Poleti se noben normalno ne pogovarja z mano, vsi buljijo v te moje seske. OK, saj so lepi, me pa nenehno spravljajo v zadrego. Mislim, da je tvoja punca lahko tudi prav srecna s tem, kar ima. In tudi ti si lahko srecen, ko ji ob vzburjenosti otrdijo. Vsaj ves, pri cem si.

Irena,kaj ko bi se midva zmenila,bi jaz te tvoje bradavičke mal pregledau,pa prešlatal??

mislim, da je s tvojo punco vse v nalepšem redu. Tudi jaz imam take bradavičke in mislim, da ima take bradavičke večina deklet. Sploh pa, če ji izstopijo ven, ko jo zrajcaš ali če jo zebe, potem ni nobene panike. Verjetno ji ne bojo štrlele ven niti po prvem otroku ( tudi men ne dajo ) in tako je boljš. Meni osebno so take bradavičke lepše…

In bolj praktične

Edvin, sedaj se pa malo zamisli nad sabo in tvojimi izjavami! Kolikor so nekatere pametne, tako so druge tako debilne, da to sploh ni za verjet – včasih pomislim, da dva popolnoma različna osebka uporabljata isti nick name…

Mogoce gre pa za shizofrenijo?

Sicer pa, edvin, je moj tip, s katerim sem tako noro srecna, en zelo dober karateist, tako da bo za tvojo varnost bolje, ce se mojih bradavick ne bi dotikal. 🙂

Jest pa moram rečt, da tega Edvinovega vprašanja sploh ne razumem…Moje bradavičke so lepo pridne, kadar se nič posebnega ne dogaja…Ko pa sem vzburjena ali pa me zebe, štrlijo. Pa OK, tud poleti, ko ne nosim modrca…Ampak, kukr se jest spoznam na žensek stvari, je pri vseh tako, ali ne???
Pa še neki…res je bedno, ko se pogovarjaš s tipom, pa te buli v joške…

ja ubistvu sva dva…edvin ob 12:33 nisem jaz, verjetno je joze, ki ima kake probleme…

Lej….joske so lepo zaoblene, tam kjer so bradavicke, je cista ravnina…mislm…ne vem kako ti naj povem…nobene vzpetince..hehe..ne znam povedat…predstavlji si joske z vtetoviranimi bradavicami…..ce das majcko gor se bradavicke ne vidijo ces….sele ko se zrajcajo pol stopijo ven in jih das lahko naprimer v usta…

….ampak to ubisvu ni problem….me tudi ne moti…ampak moti me samo ko jih hocem grickat pa jih ni….se pol kasnejje pojavijo…stopijo ven….

Ej to so pravi odgovori…prec se bols pocutim….

…..ko gledam kaksen pornice, filme ipd vsem strlijo ven kot bi mele nevemkaj….ampak zdej ko vidim da ima vecina take se prou fleten pocutim….

txh….jst sem pa ze mojo punco ful sekiral zaradi tega hehe

no to vsekakor nisem bil jaz…se pa opravicujem v imenu JOZETA, ki se mi mascuje ker sem mu stopil na rep…

hehe…sorry … ampak jaz uporablam nick edvin, ker mi je ful hecen, sicer pri meni pomeni isto kot wili, ce ves na kaj mislim….ampak da je tvojemu tipu tko ime…hehe..mene spravi v smeh…

ps…pa ne mi tega zamerit…lahko mi zameris ce hoces moj odgovor tebi v temi majhne joske al neki tacga…hehe :)…mislm da ga se nisi vidla….

btw: lahko mi pa poves kaj momeni shizofrenija….sem ze slisal, ne vem pa natancno kaj naj bi to blo

Edvin,ali ti zmoreš spraviti toliko pameti skupaj,da bi lahko pomislil,da sta na forumu lahko dva Edvina,ali celo trije….in celo Jožetov je lahko več..malo sem pogledal po forumih in npr.ugotovil,da je Jože pri dr.Kersniku,ki jamra okrog hemeroidov nisem jaz in da Jože,ki jamra v psihiatrija,kakšne težave ima s svojo ženo,tudi nisem jaz….
Sicer pa kaj bi človek tebi razlagal……pa tudi to okrog bradavičk,sam si rekel,da je to PROBLEM,potem pa si rekel,da to NI PROBLEM,pa enkrat,da si Edvin,pa drugič se pojavita dva Edvina….človek sploh ne ve več kateri Edvin je kaj rekel in kateri ni tega rekel…..vsekakor pa se mi zdi da si ti malo zmeden….

Ne vem, kako si sklepal, da je mojemu tipu ime edvin? To bi bil se en znak shizofrenije, potem pa sem videla, da si moj stavek

Sicer pa, edvin, je moj tip…

interpretiral kot

Sicer pa, edvin je moj tip (brez vejice na kljucnem mestu).

Torej, edvin, vidis, tako postavljamo vejice, ko koga poimenujemo, da se ve, da poimenujemo njega, dragi edvin, vidis. Hodis torej se v osnovno solo ali si ze vse skupaj malo pozabil?

Edvin, Edvin!
Ob 12.33 sem JAZ napisal komentar in noben Edvin ali pa Jože ali pa kdorkoli drug. JAZ sem bil. Jasno?
Ti si najbrz mislil na tisti komentar, ki vabi Ireno na mečkanje… Pa saj veš katerega, a ne?

Aja, Irena – slovnica je sicer fajn stvar, sam tvoj stavek je pa res malo čudno napisan bil – sem tudi sam ene trikrat prebral, da sem se prepričal, a je tudi tvojemu tipu ali ne ime Edvin. Ampak v principu tvoja razlaga o vejicah drži. No, pa nisem slovnice še pozabil, ker jo vsak dan s pridom uporabljam…

LP vsem

Pino

Sel bos
vrnil se
ne bos padel v vojni

ALI

sel bos
vrnil se ne bos
padel v vojni

Se spomnite tega primera? Poanta je v vejicah, ce stavek zapisemo v vodoravni crti. Tako se je glasila neka starogrska prerokba… Vejice so ocitno bistvenega pomena! Ne smemo jih kar zanemarjat, a ne?

Enkrat so bradavicke problem, drugic ne, punco v vsakem primeru edvin zelo ljubi, jo pa, kot lahko preberemo pod njegovim “hvala… to sem rabu” sekira zaradi take malenkosti kot so ploscate bradavicke?!!! Kot da je ona kaj kriva za to?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close