Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija bradavice pri 6. letniku

bradavice pri 6. letniku

Pozdravljeni!

Tisočkrat premleta tema a vseeno. Sin, 6 let, ima probleme z bradavicami že dobre tri leta, ki smo jih skušali odpraviti z “žganjem” vendar je problem v tem, da mu le te samo izginejo nazaj v notranjost ter se čez čas ponovno pojavijo, v še večji obliki. Sedaj jih ima že na levi dlani precej več, na začetku nosne votline 5, spodaj bradice itd… Kaj lahko še naredim kajti stanje se le slabša kjub zdravljenju.

A obstaja kakšna kirurška odstranitev teh bradavic? Ostali v družini nimamo problemov s tem.

Hvala za odgovor.

Spoštovani,

pri zdravljenju bradavic s krioterapijo ali zamrzovanjem je pomemben časovni presledek med obiski, ki ne smejo biti daljši od 14 dni.

Poskusite še s pripravljenimi tekočinami, ki jih nabavite v lekarni oz. z obliži.
Obstaja tudi možnost odstarnitve z radiokirurško ablacijo.

Ne verjamem, da bi bilo smiselno vse bradavice odstraniti na kirurški nači, ki je seveda tudi možen, ostala bo brazgotina.

Pozdrav
LArisa Stojanovič

________________________________ asis.Larisa Stojanovič, dr.med.spec.dermatovenerologije

Oj

Obstaja pa tudi alternativna pot. Rastlina, ki mislim, da se imenuje krvavi mleček tvori rumenkasto tekočino, ki spominja na napol sesirjeno mleko. S to tekočino se namažejo bradavice in jih dobesedno požge. Sestra je imela težave z bradavico na roki, ki so jo zdrvniki dvakrat neuspešno odstranjevali z žganjem.
Krvavi mleček pa je pomagal in o bradavici ni ne duha ne sluha že več kot dobro leto dni. Tekočina pa priteče iz rastline, če jo pretrgamo.

Če vas zanima lahko pogledam pa knjigah in vam posredujem latinsko ime.

LP, Dejc

New Report

Close