Najdi forum

Bradavice

Lep pozdrav

Punca ima bradavice (hpv), bila je pri ginekologinji, ki ji je rekla, da pride v poštev prvo čakanje, če pa se stanje ne izboljša pa odstranitev. Predlagala ji je tudi tinkturo (Wartec-wolf sol, če se ne motim piše tako ), jaz sem šel to iskat v Avstrijo, vendar tega niso imeli in so mi dali CONDYLOX 0,5%Lösung (v bistvu ista stvar samo drugi proizvajalec). Zdaj pa naju zanima, kako se to uporablja in kako pogosto oz dolgo?

hvala

To se uporablja tako, da se bradavico ampak samo bradavico, nič okrog, namaže zelo previdno z vatirano paličico, še bolej pa je, da to naredi ginekolog, saj sama sebe ženska le težko namaže. Zadeva je kavstik in ubija celice tkiva, s katerim pride v stik zato svetujem previdnost. Lahko povzroči tudi opekline, če pride na kožo drugam kot je namenjeno. VErjetno pa ima zadeva priložena tudi kakšna navodila?

So navodila, vendar so v nemščini, zato naju zanima kako dolgo se to lahko uporablja. Bradavice so tudi v vstopu v nožnico – kako potem “mazati” te bradavice, da ne poškoduješ “okolice”.

Hvala za odgovor.

Nikakor se ne da brez “strokovne izkušnje”. Pogovorite se z ginekologom za morebitne večkratne, “hitre” obiske, samo za mazanje bradavic.

New Report

Close