Najdi forum

Pozdravljeni,

potrebujem nasvet. Dobro leto nazaj, so se mi počasi začele pojavljati virusne bradavice na peti. Odstranila sem jih z neko jedko kislino, ki se jo dobi v lekarni. Zagotavljali so da naj ne bi bilo boleče, ampak mene je bolelo, nekajkrat sem tudi težko hodila. Bradavice so izginile. Po mesecu dni, so se zopet pojavile, sicer morda v malo blažji obliki, vendar so-sedaj ko so še “sveže” in na novo, bi se jih morda hitreje in lažje znebila?.

Sedaj bi poskusila brez kislin, itd….trenutno si mažem z oljem čajevca. Je imel še kdo podobne izkušnje, s čim ste si pomagali in jih za vedno odstranili?

Hvala!

Meni je pomagal mlečel tale rastline. Bradavice se mi nikoli niso ponovile.

Za brdavice pri nas ne boste našli ničesar primernega, nam je zdravnik svetoval Verrumal ampak tega dobite samo v Avstriji.Pomaga pa 100% preizkušeno.

Lp

Meni je krompir pomagal:
najprej sem si na bradavico dal košček krompirja (notranja stran krompirja na bradavico) in ga imel 2 dni – 3x na dan sem menjal krompir. Enkrat vmes sem si namazal tudi z mlečkom iz figovega lista … nevem, če je to kaj pomagalo. Tretji dan sem imel krompir samo čez noč in ga zjutraj odstranil. Bradavica je bila takrat mehka – premočena s sokom krompirja. Čez dan pa se je začela sušiti in zvečer je bila trda, podobna kot krasta (grinta). Naslednji dan zvečer je sama odpadla.

Nisem prepričan, vendar bi mogoče bradavica že prej odpadla, če bi jo “namakal” v krompirju samo en dan in bi se potem lepo sušila na zraku. Naj poskusi to kdo drug, meni je zmanjkalo bradavic 😉

Vso srečo z odstranjevanjem!

Hm…bomo poskusili tole s kromipirjem 🙂 Hvala za idejo in nasvet.

Virusne bradavice se znebite tudi tako, da si jih večkrat namažete s slino polžka s hišico, ki radi prebivajo v naših zelenjavnih vrtovih. Slina virus uniči in bradavica se prične sušiti in nikoli več ne zraste, enostavno se na koncu ne vidi kje je bila bradavica. Preverjeno na lastni koži in deluje !

New Report

Close