bradavica na stopalu
Veliko nasvetov za zdravnika si dobila, za skromno rastlinico netresk pa le enega. Svetujem ti ga tudi jaz. Več v družini nas je uporabilo prerezan mesnat listek netreska, čez noč prilepljen na podplat. Nič žganja in zamrzovanja ni bilo potrebno, pa napotnic in poti po ambulantah. Po nekaj ponovitvah obližev ni bilo sledu od bradavic, pa tudi ponovile se niso.
Jaz imam pa virusne bradavice po obrazu (vsaj upam, da sem dobila pravo diagnozo) – predvsem po čelu, ob lasišču, po nosu – sicer so take zelo ploske, ampak vseeno opazne. Dobila sem kremo Skinoren, ki zaradi vsebnosti kisline povzroča luščenje – in tako naj bi jih odstranila. Sicer si to mažem že ene dva meseca (učinki naj bi bili po pol leta) – se mi sicer nekaj luščijo, ampak gre zelo počasi. Žganje naj ne bi prišlo v poštev, ker pusti brazgotine in samo v skrajnem primeru – vendar ima isto moja mami, so ji žgali, pa so se nazaj pojavile. Bom poskusila z natreskom, če ne bi pa mogoče poklicala za lasersko, ker res zgleda kot da bi bila mazoljasta, pa imam drugače kar lepo kožo. Ima kdo podobne težave?