Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo BR in bioterapija po Domančiču

BR in bioterapija po Domančiču

Spoštovani!

BR me je po tem, kar sem do sedaj prebrala in slišala od uporabnikov, zelo navdušila. Imam pa v zvezi s tem vprašanje, ki morda ne bo zanimivo za vse bralce, zato mi lahko odgovorite tudi na e-mail.

Filozofija BR se mi zdi nekako skupek Domančičeve terapije in znanja zdravnikov, kar prav on sam vedno poudarja: npr. pacient naj se po terapiji vrne k svojemu zdravniku in preveri z zdravniškimi testi, kakšno je stanje; komplementarnost bi dala najboljše učinke, ipd.

Zanima me, ali menite, da je mogoče kombinirati BR terapijo z bioterapijo (npr. 4 letni otrok s kroničnim bronhitisom in alergijo na cvetni prah,..) ali bi bilo to po vaše škodljivo? Ste že kdaj preizkušali učinke bioterapije na pacientih in jih testirali pred in po tretmaju?

Hvala za odgovor in uspešno delo vam želim!

Pozdravljeni!

Lahko kombiniramo različne metode zdravljenja, če imajo vsi terapevti isti cilj. Tudi pri vašem sinu je možna kombinacija BRT in bioterapije. Pri tem pa moramo paziti, da terapevta delujeta usklajeno, ne pa, da eden terapevt vzpodbuja delovanje ledvic, drugi pa jih želi umiriti. Rezultata zdravljenja potem ni.

Kar se tiče kombinacije BRT in uradna medicina, je sodelovanje zelo težko. Uradna medicina namreč zdravi simptomatsko, alternativna pa išče vzroke in jih zdravi. Pri tem lahko celo pride do kratkotrajnega poslabšanja simptomov (t.i. terapevtsko poslabšanje).

Nisem še nikoli preiskušal delovanja bioenergijske terapije, ker to ni smisleno. Bioenergija deluje podobno kot BRT, vprašanje je samo, kako močna je (oziroma oseba, ki jo izvaja).

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close