Boxmark ledderfabrik
Lep Pozdrav.
Iščem si drugo zaposlitev,in me vaša firma zelo zanima in pa tudi delo.
Že dve leti delam na cnc strojih,tudi štanca mi ni tuja.Rada bi bla del vašega delovnega tima.
Moj naslov je [email protected],prosim za odgovor,in se vam že v naprej zahvaljujem.
tel:040-327-718 , [email protected].
POZDRAVLJENI
Tudi jaz sem iz Ptuja.Vendar skoraj nič ne razumem nemško naj mi negdo pomaga
kako priti do te službe.
Lp. Simona
Kontakt:041240477, [email protected]
Pozdravljeni,
tudi mene bi zanimalo to delo. Za kakršnekoli informacije bi bil zelo hvaležen, če bi mi kdo pisal na [email protected]. Pa tudi nasplošno me zanima delo v Avstriji kot pomožni delavec. Če bi kdo kaj izvedel ali mi lahko kakorkoli pomagal do zaposlitve, naj mi piše na mail (imam osnovno znanje nemščine). Se že vnaprej zahvaljujem za kakršnekoli informacije.
Lp,
Pozdravljeni,
sem iz gornje radgone se pravi pri meji z avstrijo,če bi kdo šel oddat prošnjo v Lederfabrik naj mi javi na mail [email protected] in lahko gremo skupaj.Se slišimo,lep pozdrav
Pozdravljeni,
Ker se sam nimam izpita za avto,me zanima,ce je/so kaksni interesenti,da bi se skupaj recimo iz maribora peljali v feldbach ter oddali vloge za zaposlitev.Vsak primakne nekaj za gorivo in je to to.Recimo,da bi lahko sli ze zdaj v petek,ce vam je prav.No,ce je kdo za naj me kontaktira na mail [email protected]
Pozdravljen!
Zanima me ali bodo sedaj po novem letu tudi vzeli kaj delavcev?
Prosim če mi lahko sporočite kontaktne podatke na mail: [email protected]
Lp.
sanje-delo
Re: Boxmark ledderfabrik
18.11.13 12:11
Se res dobi delo v Boxmark ledderfabrik? Mogoče ima kdo informacije ,kakšno je to delo?Namreč problem je nemški jezik ,angleško gre bolj malo pogovorno.Dela kdo gor iz okolice Slov.Bistrice. Se že naprej lepo zahvaljujem.
Povej email pa ti pišem se lah skup voziva rabim enga kompanjona iz Slo. Bistrice….