Najdi forum

Boxmark ledderfabrik

V tem boxmarku delo je, samo ni glih cenjena firma to v Sloveniji.

Drugače pa, današnji dan nič jamrat pa poprijet za delo, kakršnokoli je.

Zelo rada bi delala v Avstriji v firmi ledderfabrik.Malo Nemško znam ,ostalo bi se naučila.Delala sem v box marku v Kidričevem,tako da poznam to delo.Vesela bi bila če mi kdo pomaga do te zaposlitve,ne vem na koga se naj obrnem,težko je tam dobiti zaposlitev ,če nikogar ne poznaš.

Spoštovana gospa, to pa sploh ni res da se težko dobi delo tam, sam noge je treba dvignit pa it do delodajalca veste? Imam prijateljico, bila je v četrtek na razgovoru v torek pa začne delat. Nemško neve nič, fant ji je na razgovoru prevajal… Srečno,

Lp

Lep Pozdrav.
Iščem si drugo zaposlitev,in me vaša firma zelo zanima in pa tudi delo.
Že dve leti delam na cnc strojih,tudi štanca mi ni tuja.Rada bi bla del vašega delovnega tima.
Moj naslov je [email protected],prosim za odgovor,in se vam že v naprej zahvaljujem.

Zdravo sem Dejan iz Ptuja,zanima me to delo ampak je verjetno problem če še ne znak dobro nemškega jezika se ne,da priti notri ne.Če bi šlo bi prosil za kak nasvet ali kontakt od kerega našega,ki dela notri.
Delav bi lahko takoj.

tel:040-327-718 , [email protected].

pozdravljeni
tudi jaz sem iz ptuja . bi lahko dobila kak kontakt?
lp,romana

POZDRAVLJENI

Tudi jaz sem iz Ptuja.Vendar skoraj nič ne razumem nemško naj mi negdo pomaga
kako priti do te službe.

Lp. Simona

Kontakt:041240477, [email protected]

Pozdravljeni,

tudi mene bi zanimalo to delo. Za kakršnekoli informacije bi bil zelo hvaležen, če bi mi kdo pisal na [email protected]. Pa tudi nasplošno me zanima delo v Avstriji kot pomožni delavec. Če bi kdo kaj izvedel ali mi lahko kakorkoli pomagal do zaposlitve, naj mi piše na mail (imam osnovno znanje nemščine). Se že vnaprej zahvaljujem za kakršnekoli informacije.

Lp,

zdravo,zanima me kdaj gres gor,lahko bi sla skupaj,deliva stroske,poklici na 041 669313

Pozdravljeni,

sem iz gornje radgone se pravi pri meji z avstrijo,če bi kdo šel oddat prošnjo v Lederfabrik naj mi javi na mail [email protected] in lahko gremo skupaj.Se slišimo,lep pozdrav

Pozdravljeni,

Jutri imam razgovor v feldbachu in ker še nimam izpita za auto me zanima če ima gdo slučajno kaj placa u auto z katerim bi se lahko vozil. živim pa pri mejnem prehodu trate/cmurek. stroške bi si seveda delila .
koga zanima prosim pokliči na 051 254 323

LP!

Mene zanima delo v Avstriji,ima kdo kakšno številko ali mail kjer lahko kaj se pozanimam.
070 835 814

Se res dobi delo v Boxmark ledderfabrik? Mogoče ima kdo informacije ,kakšno je to delo?Namreč problem je nemški jezik ,angleško gre bolj malo pogovorno.Dela kdo gor iz okolice Slov.Bistrice. Se že naprej lepo zahvaljujem.

Zanima me, če je kdo zadnji mesec šel delat v Feldbach. Kakšni so pogoji, kako dolgo se voziš iz Maribora.Po 21 letih sem ostala brez zaposlitve in nujno nekaj rabim,pred leti sem 5 mesecev že delal v Kidričevem

Pozdravljeni,

Ker se sam nimam izpita za avto,me zanima,ce je/so kaksni interesenti,da bi se skupaj recimo iz maribora peljali v feldbach ter oddali vloge za zaposlitev.Vsak primakne nekaj za gorivo in je to to.Recimo,da bi lahko sli ze zdaj v petek,ce vam je prav.No,ce je kdo za naj me kontaktira na mail [email protected]

Pozdravljen!

Zanima me ali bodo sedaj po novem letu tudi vzeli kaj delavcev?
Prosim če mi lahko sporočite kontaktne podatke na mail: [email protected]

Lp.

Pozdravljeni,

pred kratkim sem poslal prošnjo v Feldbach, vendar še nisem dobila nobenega odgovora. Ve mogoče kdo kako izbirajo kandidate?? Hvala!

Zakaj pa v Wollsdorfu (pri Gleisdorfu) ne probate gor dela 70 procentov Slovencev , malo madžarov par zamorcev, sam je treba prvo preko agencije it tak kot vsepovsod!

sanje-delo
Re: Boxmark ledderfabrik

18.11.13 12:11
Se res dobi delo v Boxmark ledderfabrik? Mogoče ima kdo informacije ,kakšno je to delo?Namreč problem je nemški jezik ,angleško gre bolj malo pogovorno.Dela kdo gor iz okolice Slov.Bistrice. Se že naprej lepo zahvaljujem.

Povej email pa ti pišem se lah skup voziva rabim enga kompanjona iz Slo. Bistrice….

New Report

Close