Boxmark ledderfabrik
Lepo pozdravljeni vsi skupaj!
Če iščete delo,vam svetujem zaposlitev v proizvodnji ledra v avstriji kraj se imenuje feldbach.Zakaj tam?zato,ker tam dela en kolega in mi je povedal,da vedno rabijo in iščejo ljudi za delo,saj tam dela večina slovencev,ko sem bil tam sem videl največ mariborskih registracij.Plačilo je okoli 1200-1300 neto mislim,da odvisno od posameznika saj še lahko delaš überstunden(nadure).Mogoče je zato toliko povpraševanja,ker avstrijci pač nebi delali za tako mizerno plačo,zato redno iščejo slovence,meni osebno pa se zdi,da je to pošteno plačilo za pošteno delo+izplačilo božičnice.Glede izkušenj:ne bojte se,tega mojega kolega so vzeli čisto brez izkušenj,saj tam samo zlagaš usnje v proizvodnji ali pa delaš na kožah.Znanje jezika:mogoče malo šprehati,toliko,da mogoče razumeš kaj ti delovodja hoče povedati.Mogoče je to edini problem,da baje kot sem slišal iščejo večinoma bolj mlade ljudi,ampak poskusiti ni greh,upam,da sem vam kaj pomagal,sedaj pa le veselo na delo in napisat prošnjo 🙂
Pozdravljeni..
To delo me zanima. Prosil bi če me kontaktirate na mail.
[email protected]
Hvala in lp
Srečko
Pozdravljeni,zanima me to delo
prosim če mi posljes kontaktno stevilko ali mail
Hvala
Tudi mene zanima. Prosim za več informacij: [email protected]
Hvala
Prosim za naslov te firme in kako se lahko prijavim.Hvala. [email protected]
pa še moj gmail:[email protected]
mene tudi zanima [email protected]
pa ljudje ne znate uporabljati iskalnika google.com ? ojojo nevem kaj bodo toti iskali v tej fabriki ce nevejo niti googla uporabljat.. http://www.boxmark.at/
Pozdravljeni!
Mene pa zanima če bi mi lahko prosim posredovali podrobnejše informacije ali pa podatke za delo v Boxmarku v Avstriji na moj mail: [email protected]
Hvala in lep pozdrav
Sandra
Ma kaki 1300€ neto. Mam 2 prijatla gori pa en dobiva okoli 1100€ drugi pa niti 1000€. Tam ni fixa, so ure. Se pravi maš majn ur je plača majnša! Enkrat ni dobil niti 900€. Na 1300€ prideš z nadurami, nočnimi in vikendi. Kaj te mislite da je jodlar tak neumen da neve kolko tu zaslužimo? hah. O delu pa raje nebi. Če si slučajno kaki strojevodja ali v kontroli je ok. Če te pa dajo na surovino si pa najebal. Pa se ti lepo smrad vleče po kožah cel dan. Ni vse tak luštno kot mislite. Edino kaj je tam vredu je 14 plač. Če greš slučajno na bolniško je pa to avtomatsko odpust. lp.