Najdi forum

Hi Lisička,

glede na to, da nas je verjetno kar nekaj lastnikov klovnčkov sem jim odprla kar novo temo. Tudi jaz se tebi opravičujem, saj sem v množici postov spregledala tvoj odgovor. Moj mail je pravi. Upam, da ste popravili nastalo škodo.
Do nedavnega sem mislila, da so samo moji pesjani taki distrojerji in mi je kar malo lažje, ko berem, da se tudi drugim dogajajo take in drugačne prigode in nezgode. S tem ne mislim, da vam privoščim razsulo, ki ga ti mali vragi povzročajo, ampak sem mislila, da imam pač slabo vzgojene pesjane, kajti veliko mojih kolegov ima pse v stanovanju, pa jim ne delajo skoraj nobene škode.
Se pa popolnoma strinjam z eno od izjav v forumu, da ne vzgajamo mi psov, ampak oni nas. Res je. Mi namreč zdaj redno pospravljamo čevlje, torbice in vse ostalo kar je premično. Kuhinja še nikoli ni bila tako pospravljena kot je sedaj, če ne pospravimo mi, pospravijo pesjani. Zadnjič se mi je zgodilo, da sem pustila na jedilni mizi kruh in sem šla gledat TV. Ker je bila nekam nenavadna tišina sem šla pogledat kje so pesjani, Bela je lepo ležala na mizi in cufala kruhl, kar je pa padlo iz mize na tla so pa ostali trije pesjani pospravili.
Groza, tudi enega posta ne morem v miru napisati. Se še javim.

Lp

Pozdravljeni vsi forumovci,

zanima me kakšne prigode imate pa vi s svojimi vražički.

Lp

Imam 2 leti starega boxerja, ki nikakor noce odrasti. Ker je stvari, ki jih je uspicil neskoncno, naj omenim samo par:
-zgrizel kaksnih 5 daljincev
-unicil malo morje copat
-enkrat sem ga nasla NA jedilni mizi
-ko smo ga enkrat pustili samega za kaksni dve uri, se je iz mascevanja polulal na sredi postelje
-na dvoriscu izpulil ze kaksnih 20 sveze posajenih roz, 3 maline, 2 okrasna grmica, sveze posajeno cesnjo
-iz komaj postavljenega novoletnega drevescka snel in zdrobil vsaj 30 steklenih bombic
– v casu, ko sem do vrat pospremila obisk, ki mi je posodil dve knjigi, in se vrnila v dnevni prostor, sta bili knjigi raztrgani
-ko imamo goste ga moram zapreti v drugi prostor, ker jim zeli lesti v narocje, snemati gumice iz las, skakati po njih in jih gristi (v igri)
-igrace ima povprecno dve uri, tudi taksne, na katerih pise, da bodo garantirano drzale sest mesecev
-se posebno veselje ima z unicevanjem igrac nasih dveh muc
-zelo sem srecna, ce se kdaj vrnem domov in ni nicesar unicenega

Se veliko je tega… Naj povem, da sem strogo proti fizicnemu kaznovanju, ko pa ga kregam, pa mulc vesela miga z repom, saj ve, da mami tako ne misli resno :))

Lep pozdrav!

::)))))))))))))))))))))

Ja sej so ti naši klovnčki res pojave, včasih me pa ma da bi, ma nič ne bi, ko te nedolžno pogledajo, začnejo opletati s tistim malim štucom od repka, pa še kakšen tak fajn moker poljubček mi pripota na obraz.

Oxanna tvoj klovn mora biti pa zelo izobražen, če lahko kar dve knjigi naenkrat predela. No ja saj tudi moja dva nista ravno imuna na revije, časopise, najbolj pa nastradajo knjigice od vnučke.

Najbolj sveža prigoda je od včeraj, V dnevni nisem za seboj pospravila kasete in ko sem prišla iz trgovine domov sem imela trak iz kasete po celi sobi. S tem trakom sta imela tako veselje, da me nista prišla niti pozdravit.
Zgleda, da me še nista dobro prevzgojila ker še vedno pozabim kaj pospravit za seboj.

Lp

Ko berem tele zanimive zgodbice sem se spomnil na knjigo Evgena Juriča…MOJ ČLOVEK (iz pasjega dnevnika).Pri branju zgodbic so solze garantirane…seveda solze smeha 🙂

Adler na žalost knjige še nisem prebrala. Drugače pa pesjani skoraj vsak dan poskrbijio za solze smeha, včasih pa tudi solze obupa, ko ne veš kaj bi naredil, ko zagledaš disaster v hiši ali na vrtu. Ampak ni kaj ti naši pesjani se znajo tako fenomenalno prikupiti, da potem kar pozabiš na vso škodo.
Nikoli ne bom pozabila mojega že nakaj let pokojnega Ruperta (nemška doga), ki mi je vsakič, ko sem ga okregala zaradi kakšne neumnosti, zlezel v naročje, čeprav je bil velik ko teliček, tudi gledal me je tako telečje, pa kako naj bi bila potem še jezna nanj.

– koplje kvadratne (!) luknje na vrtu
– načel moj puder in ga še cel teden nismo mogli očistiti, je imel tak lep bež smrček :)))
– hodi spat med umazano perilo
– če poleti na cesti jemo sladoled , moramo biti zelo pazljivi , da si ne postreže sam
– odpira vsa vrata in vžiga luči , da mu ni treba nas iskati po hiši v temi ( ampak tega prej ni počel , naučila ga je naša nova mačka , ki je sama prelahka , da bi pritisnila na kljuko , če skoči nanjo )
……
……
……. lahko bi naštevali do neskončnosti :)))

lp A.

Hello klovnoljubci,

mi smo danes prenesli teglce na vrt, da bi do pomladi rožice zacvetele, pa ne bodo, ker so mi jih moji ljubi pesjani presadili in silirali, tako, da sem vse skupaj lahko samo še pometla na kupček in vse skupaj vrgla v smeti.
Tudi umetnemu pušeljcu, ki sem ga postavila na vrtno mizo ni bilo prizanešeno (na veliko veselje moje hčere, k ne mara umetnih rož). Še malo bo bodo pesjani edini okras na vrtu.

živjo , mene zanima, kako naučit boxerja, da nebo skakal čez ograjo,
hvala za vnaprej:)
LP

Enako kot vsakega drugega psa oz. imaš več možnosti:
1. povišaš ograjo ali
2. imaš psa pod nadzorom.

New Report

Close