Najdi forum

bostonski terier

Iščem bostončka, mladiča, brez rodovnika, ki bo na voljo novembra.

Vljudno prosim, da sporočite še naslov, kam vam ga lahko dostavimo.

Sem morala napisat zgornji odgovor.
Dajte se že enkrat zresnit in ne spodbujajte prepirov na forumu.
Če kogarkoli kaj zanima, naj si prebere lepljive teme.
Lep vikend vsem

Če ga nimaš, se ne oglašaj, b…..!!!

Verjetno se ima kot moderatorka vso pravico odzvat na takšne poste!!!!!

Malce kulture pa tudi ne bi škodilo…

KO smo ravno pri tej tematiki-zanima me, zakaj so oglasi za rodovniške pse brisani, tole pa ostaja?

Moderatorji in ostali alergiki, lahko bi se že malo umirili…

Poznam vzreditelje, ki psov kot živih bitij ne razvrščajo glede na kvaliteto rodovnika. Ki pokažejo človeški čut tudi do takih, ki ne ustrezajo v popolnosti določenim pasemskim zahtevam.

DRRR najbrž ne bo vršil vzreje, zato ne vidim razloga, da bi moral imeti plemenjaka. Če ni zgolj vrgel male ‘pasje bombice’, ker ga je zanimalo, kako lahko ‘frči perje’ …

Mene pa resno zanima, kaj to pomeni? Pokazati čut je zame to, da poskrbiš za vsako žival enako kvalitetno, ne glede na to ali ima rodovnik ali ne.

Po tvojem mnenju pa je kazanje človeškega čuta to, da pariš pse podobne neki pasmi, kljub temu, da nimajo rodovnikov ali ne ustrezajo pasemskim stanardom (in zato ne morejo dobiti vzrejnega dovoljenja) ali kako? In jih potem še prodaš kot “čistokrvne brez rodovnika” ali kako?

Točno tako.

To še zdaleč ni moje mnenje – to so tvoji zaključki. Napačni.

Prav neverjetno je, kako ste obremenjeni s čistokrvnostjo. Tudi svojo?

Točno tako.

Prav neverjetno je, kako ste obremenjeni s čistokrvnostjo. Tudi svojo?[/quote]

He he , se pravi napol bosanc tudi slučajno ne bi mogel dobit SLO državljanstva….

Točno tako.

To še zdaleč ni moje mnenje – to so tvoji zaključki. Napačni.[/quote]

Ja, saj, zato me pa zanima, kakšni so tvoji.

In, ne, nismo obremenjeni s čistokrvnostjo, ampak s tem: vsak, ki se malo spozna na pasjo problematiko, pri zdravi pameti ne pari psov (t.i. mešancev), ker so jih zavetišča polna, posvojiteljev, ki bi bili pripravljeni kvalitetno poskrbeti zanje pa premalo.

Vsak, ki zaradi zaslužka pari psa, ki ni dobil vzrejnega dovoljenja, je pa , žal, očitno en neodgovoren zaslužkar. Ali kakšni so po tvoje njegovi razlogi za to?

ah..ha..ha..ha…res smešno, DRRR.

Ti manjka pozornosti? Ne ponujaš več svojega bokserja za igro in mogoče skok eni psički? Ne prideš skozi s svojimi “doktorskimi” nasveti?

Pa malo dregneš v osir, pa se zabavaš, aneda?

Točno tako.

Prav neverjetno je, kako ste obremenjeni s čistokrvnostjo. Tudi svojo?[/quote]

Jaz sem tudi obremenjena s čistokrvnostjo. Psov je toliko, da se drek dela iz njih. In če se že razmnožujejo, naj se pod nadzorom, po pravilih (ki med drugim preprečujejo, da se psice ne izčrpajo) in tisti, ki imajo več možnosti, da bodo prišli k skrbnemu gospodarju in da bo mogoče kontrolirati tudi njihov razplod.

Zakaj je ljudem tako težko dopovedati, da ljubiteljska legla niso ok…? Kdor rabi psa za družbo, bo vsaj približek želeni pasmi našel v katerem od zavetišč – v približek se pa lahko razvije tudi tako imenovani čistokrvni pes brez rodovnika.

Ne ne..trenutno ne. Res bi ga vzel , a kaj ko so tako redki pri nas. Našel sem edino ga. Čučnikovo. Vzel bi tudi francoskega buldoga, domače leglo, če ne bi našel bostona.

Vem za francoskega buldoga, mladicka (mislim, da je star 4 mesece) z rodovnikom. Razglisten, cepljen, tetoviran…vse. Si resen? lp

Buldog je druga varianta, vseeno hvala…jih je dost po oglasih. Bostona pa niti enega….

Zanima me,če kdo ve za kakšno leglo bostonskih terierjev.
hvala za info.

Na Hrvaškem zna bit kvaliteta boljša kot pri nas. Za king charles španjele vem , preverjeno.
http://www.oglasnik.hr/oglasi/kucni_ljubimci/ponuda/psi/oglas-9599719.html

DRRR,
pravis, da zna biti na Hrvaskem kvaliteta glede bostonov boljsa kot pri nas, a Andy’s Dream bostoncki ti niso vsec? Meni so njeni psi tipsko krasni z ostalim pa sicer nisem seznanjena.

New Report

Close