Najdi forum

Ej sašo, to če več ljudi igra loto nima veze s tem, kok možnosti imaš, da zadaneš. Je sam večja možnost, da bo več ljudi zadel sedico, drugač pa to nima nobene povezave.

Lp
simon

To je davek za norce.
Rajši uživajte poletje ali ta denar podarite ali pa vsaj koristno porabite.
Večja je možnost, da vam pade opeka na glavo, kot da zadanete loto.
Se pa zgodi. Znanec je pred leti zadel 700.000 DEM na lotu, danes pa
je zapit revež, še slabše kot prej. Lep pozdrav, Andi

pozdrav

ne ne bom……..saj itak ne bi zadela. Zadanejo tisti, ki imajo doma že dva mercedesa, dve hiše in jahto na morju! Kogar poznam, da je v katerikoli igri na srečo kaj zadel, je bil že prej premožen. Že moj starši so svoje cajte igrali od dobim podarim do 3×3, pa šprotni krog, pa razne srečke……..(hitre, s katerimi hitro denar izgubiš!)

Verjamem v to, da nekdo zadane, toda sigurno, 1000000%%%%%%%%%% ne tisti, ki si to tako ali drugače zasluži. Človek, ki je po srcu dober, ki te zna potolažiti, ti pomagati, te kadarkoli poslušati, če si v težavah……tak ne bo zadel, ampak tisti smrduh iz soseščine, ki je lakomen, požrt, voheren in ne vem kaj še!

V življenu ni pravičnosti in dokler jo ne bo, ne bom igrala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne, ni oddan tvoji sestri, jaz sem mislila da je mojemu možu???? A sta dva dobitka? on je tudi že vse izračunal, jaz dobim 2 miljona,ostalo on! Pa kaj, denar ni vse!

Od 200 milijonov ti bo tvoj mož dal 2? :-)))

tokrat bom jaz zadel (saj jaz denarja ne rabim ;-)),ampak takšna je usoda…..dal ga bom pa ženi in hčerki,naj ga porabita za kar koli se bosta odločili……prav zanima me kam ga bosta vtaknili…hihihihihihihihi……….

Če ga dobim jaz,potem naredim žur za vse vas-čist zastonj 🙂

Če jaz zadanem to sedmico……. me bo kap 🙂

Danes, po žrebanju številk pa je vseee tiho. Kako je bilo, je kdo od nas postal milionar? Jaz upan na več sreče prihodnjič (tokrat je bila samo 4).

Jaz imam tudi samo 4.

Jaz pa še to ne…

Brigita-pa si zamisli, da si zadela 200 miljonov. 8.avgusta dobis denar v enkratnem znesku. Kaj bos naredila, ko bos imela te miljoncke na enem tekocem racunu ?

Uf, kakšno lepo vprašanje! Na začetku ne bi spreminjala ničesar,,,,ostala v službi, dokončala študij. Takoj pa bi (s prostovoljnimi obrestmi) vrnila nekaj dolgov. Potem pa ustanovila nek sklad za dobrodelno dejavnost, nekaj podarila sorodnikom, zase in partnerja pa bi si omislila dobro barko….in čao civilizacija!
Zakaj si pa ravno mene vprašala in kaj bi storila ti?

Ravno si bila zadnja v vrsti, pa sem nate naslovila vprasanje.
Kaj bi jaz storila-najprej bi pokrila minus na tekocem racunu, odplacala vse kredite, ki jih imam, kar takoj podarila nekaj denarja v humanitarne namene-kako darovati denar, da bi prišel res v roke tistemu, ki ga potrebuje,je vprasanje zate, nekaj bi ga vlozila za vzdrzevanje hise ( okna, streha), sicer nic luksuznega, avto bo kmalu za v pokoj, pa bi ga zamenjala (nic razkosnega). Ampak bi ostalo se vedno ogromno denarja. Jaz pa pravzaprav sploh ne znam delati s tako kolicino denarja, saj mi mesecna placa komaj zadostuje za zivljenske stroske in prezivetje.

Po prvem in zadnjem stavku sodeč sva v precej podobni situaciji.
Na finančne zadeve se tudi jaz preveč ne razumem, ampak se pač dobi ljudi, ki znajo obračati del denarja in so plačani glede na to, kako obračajo. Pregled nad poslovanjem imaš pa sam ali pa spet najameš kakega strokovnjaka, da vsake toliko malo pregleda….tako nekako si to jaz predstavljam.
Ma bi bilo krasno, ko bi enkrat imela take “skrbi”….!!

Tudi ce bi bile “skrbi” malo manjse – recimo par miljonckov ne bi bilo tako slabo.

New Report

Close