boste igrali loto?
Rekordni dobitek je sigurno tudi zaradi rekordnega števila udeležencev, in to kar množice vabi, jim tudi manjša možnosti za zadetek.
Sem pa včeraj prvič v življenju hotel iz radovednosti “zašpilat”.
Pa sem se takole, vesel in pojoč, odpravil v Postojno, na loterijo. Mislim….
vrsta, kot da bi prodajali karte za Esmeraldo. Nič torej.
Potem pa je le imel tast nekaj viška listkov, pa mi jih je dal.
Sem bil full vesel, ker sem mislil, da jih kupiš???
No, sedaj sem tu, v službi, buljim v te kvadratke kot tele v nova vrata.
To sedmica varianto sem “pročito”, nikakor pa ne “skužim”, kako igraš na une osmice, in kako kaj obkrožiš, zato te, dobrotnika, dobrotnico, ki to bereš prosim, da mi daš kak napotek.
O smislu, pa se vprašaj tako, Špela.
Recimo, da si rečeš, to ni zame, ne bom igrala, pa vseeno izpolneš listek, po tvoji želji in ga imaš doma, potem pa vidiš, da bi bila dva milijona mark tvoja. Si upaš?
LP Sašo.
Absolutno ne. Jaz sem zadnjič, ko je bil dobitek tistih 150 mio igrala loto prvič. Kolega je rekel, da moram igrati osmico in sem igrala. Dobila sem 4. Ker je bila obkrožena 8 in ne 7, sem dobila 4 štirice in je bilo to ravno okoli 1500 sit. No in sem pokrila strošek 1 listka osmic.
Skratka – možnost zadetka ni ne vem kako večja, je pa dobitek, če kaj je malo večji ker ti računajo vse kombinacije z osmimi in ne s sedmimi številkami.
Igraš pa osmico tako kot 7, le da prekrižaš osem številk.
Jaz grem vplačat ob 1h
Oj Sašo!
Vidš pa ste me najdl. LOTO je moja velika strast. Igram ga namreč že več kot 10 let, pa še nisem obupala. Igram vedno iste številke in ni šans da ne bi vplačala, čeprov nevem kakšnega dobitka še nisem imela (največ petica). Ampak ne bom odnehala.
No nej ti povem: če prav razumem imaš listek, ki se mu reče sistem: no in namesto 7 številk jih prekrižaj 8, na koncu čisto spodaj pa prekrižaj številko 8. Izpolniš lahko samo en kvadratek ali pa vse – po želji. A ti je zej kej bolj jasn?
Vesela bi bila če bi zadel, kajti ravno taki bučkoti kot ti imajo srečo. LP miš
Priznam. Včasih napišem kakšen listek in ponavadi dobim štirico – najmanjši dobitek, ki včasih vse povrne. Zadnjič sem celo dobila petico in 15.000 sit, ker sem igrala na sistemu. Če napišem, je odvisno od mojega razpoloženja.
Torej, Sašo!
Tisti listek, na katerem imaš 5 sistemov, se imenuje sistem. Obkrožiš lahko od 8 do 17 številk.
Za 8 številk v vseh 5-ih sistemih, plačaš 1200 sit.
Midva z očetom sva za to nedeljo vsak dala po 5000 sit in igrava 1 sistem (eno polje) z 11 številkami.
Sem pa slišala, da tisti iz Nove Gorice, ki je zadnjič dobil rekorden dobitek, je igral z 12 številkami (cena za to je okrog 23000 sit). Najbrž pa tudi ni sam igral.
Vem, da je mogoče malo komplicirano, ampak, ko to pogruntaš, sploh ni tako hudo.
Aja, lotko je 100 sit, če obkrožiš.
Torej, da zaključim:
če boš v vsakem sistemu (teh je 5), označil 8 številk, potem označi tudi osmico pod sistemom.
Pa veliko sreče!
Tako “kombinacijo” sem pa e videla. Od znanke sin je napisal loto listek, ga spravil v ep, nosil par dni v epu (seveda ga ni vplačal) in glej hudirja – na tisti zaloeni listek bi zadel 500 jurjev. Pa se mulc e zdaj po enem letu malo sekira. Bog ne daj pa, da bi bilo namesto 500 jurjev miljon mark !!!
Lp Senja
Nič kaj preveč ne računajte na dobitek. Je že oddan. 🙂 Brat in punca sta že vse preračunala kaj bosta kupila, kam bosta denar vložila, kakšno fešto bosta naredila,…. :-)) No saj, mogoče bo pa vse vas povabil vsaj na orenk žur :-))
hmmm, imam občutek, da ne boste obupali:-)) Verjetno bom šla tudi sama spisat kakšen listek in mi tile podatki in navodila kar prav pridejo. Lep pozdrav…
Moj mož že dolgo igra, moj pokojni oče pa je igral 30 let in nikoli ni kaj otipljivega zadel-igral je tudi v Avsrtiji. Jaz pa pojma nimam kako gre, včasih mož napiše še za mene. Samo enkrat me je kolegica prepričala, da sva šle noter, na loto in mi je pomagala izpolniti listek. Je dovolj, da mož piše, saj če bo kaj tak dobim pol, ha, ha,…….. Bi se mi pa zdelo krasno, če bi bilo recimo kakšnih 10 sedmic, da bi bilo več ljudi srečnih, saj ti že 20 milijončkov krasno polepša življenje.