Najdi forum

Bosna-oblačila

Hojla…danes sem slišala, da se da iti nekam v bosno, kjer imajo poceni oblačila ali je mogoče že kdo bil tam in zanima me kje točno je ter kakšne so cene in njihova kvaliteta,hvala

V Bosno ful hodijo vsi nekaj ajnkaufat,ja. Sploh cd-je. Samo se pa ne spoznam na Bosno kaj preveč, tak da žal. Si pa dala fajn vprašanje, mene tud zanima.

To je na tržnici v Veliki Kladuši-blizu hrv.meje. Sem že bila in imajo ful velik stvari in so ful pocen. Npr najdražje hlače 25 mark, naj.pulover ampak res naj. 30 mark. Kvaliteta je pa ista, če ne celo boljša kot pri nas.

Lansk let sem pri nas vidla ene hlače, ki jih je kolegica kupila dol za 25 mark, in veš koliko je bila cena pri nas? 8.600,00sit.

Zdaj pa razmisl o kvaliteti.(mislim, da bom tudi sama skočila enkrat zdaj.

LP

Ena tržnica je v Novi Gradiški (blizu Banja Luke). Dobiš sve i svašta, tudi kar kvalitetno robo za malo para, mislim iste te cunje ti prodajajo po butikih prodajajo petkrat dražje. No, ni ne vem kaj, se pa splača it.

Največ folka hodi v Veliko Kladušo, ampak tam ni več tako poceni kot je bilo, ker so tut trgovci mal zgruntal. Bolj se “splača” it kam mal globlje, v kakšno večje mesto, ampak spet je vprašanje če se splača. Dobre (kvalitetne) stvari so mal cenejše kot tukaj, tiste bolj vprašljive kvalitete, so pa kar dosti ceneje. CDje se dol dobi veliko ceneje (tut piratske na štantih) :))).
LP

No jst imam zanimive podatke….nekatere trgovine pri nas kupujejo oblacila v Bosni in pri nas sivajo znamke gor in jih seveda prodajajo za 2x visjo ceno…..svasta!

Tut jst sem že slišala za Arizono v Bosni. Baje da je to en ful velik plac, vzet si morš kr cel dan cajta, kjer prodajajo tko kot pr nas na tržnici, svega in svašta in še več. Od hrane, do oblačil, bele tehnike, pohištva…vse živo. Sama sem že vidla neki oblek, ki so jih ljudje kupili, ampak ne vem no…jst tistega ne bi mela (ponaredki firm, slaba kvaliteta, izdelki že iz mode oz. stare kolekcije, itd.). Se mi zdi, da denar, ki ga daš za pot do dol in nazaj, je bolje vnovčit v naših trgovinah. Če pa je to za usput, potem se pa mogoče splača it pogledat in nasmejat, kva hočjo ti prodajalci vse v dnar spravt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close