Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom bosch pralni stroj, pomoč…

bosch pralni stroj, pomoč…

Zanima me če ima kdo pralni stroj bosch Maxx for kids 7kg in se mu je že dogajalo, da mu pralni stroj ni vzel mehčalca na koncu katerekoli izbire programa pranja in je ko bi že moral oprati pri 0.01 še vedno pral, perilo ni ožel in niti ni odšteval več ko bi že moral končati je v nedogled obračal in pral…

se pravi že pred pranjem z mehčalcem se nekaj dogaja…

je kakšna napaka v elektroniki ali?…

to, da se pri 0.01 v nedogled pere se dogaja pri vsakem programu pranja…edino kar dokonča je program spin.

hvala za pomoč.

:(, no danes pa mi je ko sem dala prat opral do nekje 14 minut pred koncem čisto normalno, in se potem kar sam premaknil nazaj na 1 uro pranja sam od sebe. Program pranja je bil na Cotton. Opazila sem tudi, da je bil v bobnu še vedno prašek oz. voda ni bila čista ampak so bile v njej pene…kaj je s strojem narobe?…

Je šla elektronika…bo potrebno poklicat serviserja…

sigurno bo potreben serviser.
koliko pa je stroj star?(bosch 2 leti garancija)
kaj se zgodi če stroj resetiraš?
Ali se stroj kaj ogreje med delovanjem?
lp,A

Jaz sem že na SŠ morila z jemanjem mehčalca. Imam navadnega Boscha (maxx 6). Dela okej, edino mehčalca enostavno ne vzame iz posodice. Nekaj časa jo je vzel vsaj pri pranju na 60 stopinj, zdaj pa še to ne.
Če v predalček za mehčalec še pred pranjem dolijem do vrha vodo, potem gre mehčalec ven, ne vem pa, kdaj ga potem doda (nimam občutka, da bi bilo perilo mehko), če pa dam samo mehčalec, pa očitno ne pride dovolj vode.
Predalček je očiščen, vse odprtine, kar jih vidim, ko vzamem predalček ven, naj bi bile prehodne, vedno imam vključen tudi višji nivo vode. Filter je očiščen, pritisk vode normalen.

stroj je star 4 leta, garancija je bila za dve leti, brez podaljšanja.
Stroj sem že odklopila iz elektrike ( je to resetiranje?) in še vedno se isto dogaja.
Ja tudi sama sem pomislila na grelec ampak danes sem prala na 90 na programu catton in je grel a se ni ohladilo no vse do konca in pri zadnji minuti je bilo še vedno vroče v bobnu in nikakor ni nehal prat…

je to lahko programator?

res pa je, da pri programu pranja power wash 60 ni segrel…do konca je pral z mrzlo vodo in program zaključil kot mora.

hja…servis mi ne uide:)

zanima me samo, če se ve kaj je na stvari, da vem kaj se splača…

kako je pa z vodo? a jo normalno izvrže?
daj natoči jo noter,naj program zalaufa,potem prekinini,pojdi nazaj čez nulo,in daj na črpanje!a normalno požira ali se matra?
lp,A

Hvala za odgovor.

Vodo normalno izvrže se ne matra.
Čudno mi je, da pri power wash 60 ne greje in normalno dokonča program, pri cottons pa greje in programa ne dokonča. hm.

včeraj prišel serviser zamenjal grelec in sedaj dela normalno…
naj bi šla ena žička v grelcu zato se je stroj tako čudno obnašal…nič drugega ni bilo, glede na to,
da ni zaključeval programov smo sumili na programator a ni bilo to…

hvala za odgovore.

klavdijap ali se mogoče še spomniš koliko je stalo popravilo stroja?
Povsem enaka težava kot pri vam se je pojavila tudi pri našem stroju.

New Report

Close