Najdi forum

Pozdrav vsem! Imam tezavo z sostanovalci iz Bosne skrajšal bom nisem rasist nic nimam proti njim ampak v eni uri dvajsetkrat jebe mater vsem 😉 zdaj ko sem jaz njemu reko da mu jebem mater ker je pac prišlo tak dalec pa me želi prijavit da sem mu jebal mater 😉 kaj mislite? Hvala vsem!!!!

Spoštovani,

predlagam, da namesto ‘jebem ti mater’ uporabite ustreznejši način kako doseči, da drugi prenehajo neprimerno komunicirati z vami. Bistvo je, da stopnjujete sporočila do točke, ko bo prenehal. Recimo:

1. stopnja: ‘Ne omeni več moje mame nikoli.’

2. stopnja: ‘Rekel sem ti, da ne naredi tega nikoli več. Tole ti je zadnje opozorilo. Če še enkrat ponoviš, prekinem s tabo vsako komunikacijo in obvestim lastnike, v naslednjem koraku pa te prijavim na policijo zaradi žaljenja in psihičnega nasilja.’

3. stopnja: Prekinem komunikacijo in obvestim lastnika nepremičnine. Najemodajalec ima tudi svoj del odgovornosti, da reagira v primeru psihičnega nasilja nad sostanovalci.

4. stopnja: Prijava na policijo.

5. stopnja: Zadnja možnost je zamenjava stanovanja in prekinitev vseh stikov z osebo s takim vedenjem.

Za bolj konkreten nasvet, bi moral natančneje poznati okoliščine, vas in gospoda, ki zmerja.

Lep pozdrav,
Uroš Drčić

*** mag. Uroš Drčić, transakcijski analitik - psihoterapevt *** m: 031 336 452 *** e: uros@revitacenter.si url: revitacenter.si

New Report

Close