Najdi forum

zanimaju me vaši savjeti i mogučnosti u trenutku kad nama ženama počnu smetati bore. što učiniti i što nudite a da nije skupo, da si možemo priuštiti mi koje imamo prosječnu hrvatsku plaču. nadam se da imate 🙂 ja sam jedino čitala o botoksu, ali kolko sam shvatila inekcije su dosta skupe i svaki put treba sve više filanja da se bore prekriju? oprostite ako nisam u pravo, ovo je na temelju googlanja. nisam u tome području stručna.

Poštovana,
od nekirurških metoda koje koristimo u ublažavanju bora najčešće primjenivani su botoks i hijaluronski fileri; botoks za područje čela i oko očiju, a hijaluronski fileri za ostatak lica.
Cijene preparata su danas svakako prihvatljivije nego prije; većina klinika omogućuje različite popuste, akcije i opcija plaćanja za navedene preparate sve češće.
I jedna i druga vrsta preparata djeluje određeno vrijeme, odnosno tretmane je potrebno ponavljati da bi se zadržao efekt.
Što se tiče savjeta, na prvom je mjestu uvijek svakodnevna briga o koži lica – čišćenje kože, hidratizacija, korištenje seruma, zaštita od sunca – korištenje krema sa faktorom. Stalnom njegom i brigom o koži se pojava i produbljivanje bora usporava i ublažuje, a ako su već bore nastale pravilnim i umjerenim korištenjem hijaluronskih filera, botoksa, PRP metode, mezoterapijom, UZV-om i radiofrekvencijom itd. osvježavamo kožu i vraćamo sat malo unatrag.
Količina preparata koja je potrebna je naravno individualna – analizom lica se utvrđuje da li ste kandidat za neku od navedenih metoda ili niste.
LP, dr.Rotim

koliko priblizno izdrzi botoks? i koje kreme u tom slucaju preporucujete? sto moram paziti kod kupnje? koji sastojci su bitni da ih krema ima?

Poštovana,
efekt botoksa se zadrži cca 6 mjeseci od aplikacije.
Što se tiče krema i seruma, odabirite preparate sa snažnim antioksidansima, peptidima i faktorom rasta za izgradnju kolagena te intenzivnom hidratacijom. Preparati trebaju biti prilagođeni tipu i stanju kože, a za bilo koju dob je izuzetno važno da krema za dnevnu njegu sadrži zaštitni faktor od sunca koji će je štititi od prijevremenog starenja.
LP, dr.Rotim

da li postoji nešto dugoročnije?

koje proizvođače mi preporučujete? savjet molim, danas se svi deklariraju da su prirodni.

Poštovana,
od preparata preporučamo kreme tvrtke Teoxane, linije proizvoda bogate hijaluronskom kiselinom koje dugotrajnim korištenjem ublažavaju bore i pomažu u spriječavanju nastanka novih.
LP, dr.Rotim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close