Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Boogaboo, Baby Design Husky, Uppababy Vista – izkušnje z vozički

Boogaboo, Baby Design Husky, Uppababy Vista – izkušnje z vozički

Živjo,

ima katera izkušnje s katerim od teh vozičkov – predvsem me zanima uporaba izven mesta (makadam, pesek, itd.). Poleg tega me zanimajo katerekoli druge uporabne informacije za te znamke, kaj je slabo, kaj dobro,…

Hvala!

jaz imam Baby design Lupo comfort, ne vem kakšna je razlika s Husky, ampak jaz sem zadovoljna. predvsem s kolesi, ker gre po vsakem terenu. Naš je spal v lupinici najraje, ker se je lepo zibala ko sem šla po makedamu, ker ima amortizerje in še neko foro s košaro, da lahko jo bolj pritrdiš, če ne želiš da se tako ziba. Vodljiv je z eno roko. Pri športnem delu mogoče edino je naklon precej visoko, tako da dokler otroček še ne sedi samostojno ga je potrebno dobro podlagati pod nogicami, se pa v košari lahko dvigne naklon, moj sin je bil zelo velik in je košaro hitro prerastel, drugače bi ga imela do zadnjega v njej. Zloži se hitro, sam zasede kar precej, če imaš malo manj prostora, potem odstraniš kolesa, gre vse z eno potezo.

New Report

Close