Pozdravljeni,
Lani sem imela avto zavarovan kasko, letos pa ga nimam več. Ob zavarovanju, so mi rekli, da naj imam prejšnjo polico shranjeno še naslednja 3 leta, ker na podlagi te police lahko uveljavljam 50% bonus, ki ga imam. Sedaj pa ne vem ali mi v primeru, da avta v naslednjih 3 letih ne zavarujem kasko, bonifikacija propade?
Hvala za odgovore.
lep pozdrav,
Maja
Po pravilih vam polica z bonusom res propade po treh letih,vendar pa ne skrbite preveč,tudi po tem roku bi ga lahko uveljavljali.
Lep dan ,Bruno
Zanima me možnost prenosa bonusa. Letos sem kupila nov avto. Kjer sem kupila avto, so mi zaradi trenutnih akcij krili kompletno avtomobilsko zavarovanje s kaskom. Ker sem prvič lastnica avtomobila, nimam še nobenega bonusa. Oče je letos prodal avto, na katerem ima neizkoriščen bonus. Zanima me možnost prenosa bonusa iz očeta na hči. V zavarovalnici so mi lani rekli, da je možnost prenosa le v primeru mož-žena. Ali se prenosi bonusov razlikujejo med zavarovalnicami?
Hvala za odgovor.
Lp
Pogoji se pri zavarovalnicah razlikujejo,bonus pa vam lahko prenesemo,samo napišite nam.
Lepo vas pozdravljam,
Bomo poskusili urediti.
Lep pozdrav,Bruno
To lahko poskusimo urediti pri registraciji vašega avtomobila.Zatorej me takrat pokličite.
Bruno