Najdi forum

BOMBAŽNE ZAVESE – KJE

Sem bila v Velani včeraj in sem hotela kupiti bombažne zavese za v kuhinjo ,da jih bom lahko kuhala/se zelo umažejo ,ker so blizu štedilnika/ ,pa so me samo čudno gledali!!???Imajo samo plastiko..

Morda kdo ve ,kje bi lahko kupila bombažne zavese ali pa vsaj blago in da dam potem kam zašiti ?

Poizkusite v LOKA DEKOR v Škofji Loki ( pri železniški postaji, ob Gorenjski predilnici ). Trgovino imajo tudi v Mercatorju v Medvodah. Niso poceni.

Kaj pa itp dežman v ribnem pri bledu? so ugodni, izjemno pestra izbira…veliko bombažnih zaves, vse ti skombinirajo, izmerijo, svetujejo in zmontirajo!

Ja, itp poznam, ker so še eni redkih, ki niso zapadli v idejo ikeje “djmo delat vse na isti kalup in sam da je poceni”. Oni imajo sigurno veliko ponudbo, pa še od ponedeljka naprej imajo 30-50% razprodajo ob desetletniči trgovine, tko da je še bolj mikavno!!!!

Zraven ljubljanskega magistrata je trgovina Laura, na levi strani od vhoda. . Prodajajo zavese iz čistega bombaža v rešelje izvedbi. Naredijo po meri. sama jih imam že skoraj 15 let, in se ni še nobena strgala. Jih pa perem 2 -3 x letno na 100 stopinj, potem poškrobim s kakšno štirko v spreju in zlikam. So mi pa malenkost porumenele, kar se na oknu ne vidi, opazim pa ko jih likam in primerjam z ostalim perilom. Jaz sem res zadovoljna, pa imam eno zaveso zraven štedilnika.

New Report

Close