Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Bom umrl?

Bom umrl?

Smeh, smeh!! Cela pisarna se smeji! :)) Bomo s forwardiranjem poskrbeli, da še koga nasmejemo! 🙂 Pa na koncu pomisliš, da ti v življenju sploh ne gre tako hudo slabo, ko vidiš, kaj se nekaterim dogaja … in s čim se morajo zdravniki ukvarjat – Slovenci smo res hipohondri! 🙂

Hm. Zgolj opažam, mogoče se motim. Ampak zdi se mi, da je velika verjetnost, da bo dr. Rebolj poleg vsesplošnega navdušenja in prepoznavnosti dobil tudi kakšno “ženitno ponudbo”, če seveda ni že vezan. 🙂 Očitno ženske res padamo na moške, ki imajo dober smisel za humor in podmazan jezik. 🙂

Hmmm.. doctor, boste sprejel ženitveni izziv ?

ne bom zlorabil foruma za ženitno posredovalnico 😉

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

kandidatk bi nas bilo sigurno preveč:)

zato so v zdravstvu uvedli čakalne sezname 😉

tole mi je polepšalo siv in zoprn delovni dan 🙂

humor ima hud, skromen pa dr ni ravno hahaaaaaa

ahaaahahahaa pa kaj to res ni nastavljeno??? skoraj bi me pobralo, ampak 1000x hvala obema, točno to mi je manjkalo 😀

Jao, koji kralj…

45.048 ogledov !

A je sploh kera teme na medovernet imela kdaj toliko ogledov v nekaj mesecih ?

http://www.youtube.com/watch?v=12O7CaEcfkg

😀
hehhe

O sinu, ki je pojedel denar 🙂 http://med.over.net/forum5/read.php?223,5671282,5674785#msg-5674785

hehehehehehehehehe, brez penisa pa tako zabavno, ojoj, ne morem več

prebrala, se nasmejala ;)))

… sicer pa vem, da so vsi urgentni zdravniki, kot tudi reševalci vedno nasmejani, dobre volje … in vedno znova se sprašujem, le kje ti ljudje najdejo tolk enerije in dobre volje ob takem tempu, ki ga imajo vsakodnevno …. kapo dol res !!!!!!

in doktor Rebolj, če vas kdaj pot zanese na obalo ( pa ne reševat našega pacienta, ki je padel v trnje ) … se le oglasite kaj v naši bolnišnici … tudi mi imamo take prijetne doktorje in reševalce … :))))

pa srečno še naprej.
Titi

Hvala 🙂 Primordka je fajn in čisto nič ne dvomim, da so fajn tudi vaši zdravniki in reševalci 😉 Vseeno pa upam, da mi ne bo treba biti uporabnik vaše bolnice 🙂
Lp z gorenjske

Prejšnja generacija zdravnikov je super. Sama sem študentka med. pa se z njimi zelo dobro razumem na praksi. Tudi s Sašotam sva se že srečala in si v real lifu prav tako zabaven, kot je zabaven tale tvoj komentar, ki me je nasmejal do solz 🙂
Skrbi me pa za “nove” generacije zdravnikov… Vsi do konca zafrustrirani, medicina se jim je večinima do 5.letnika že zamerila, na to da je smeh pol zdravja pa se nihče več ne spomni.

Avtor teme- pravokacija, ali pa ne, POLEPŠAL SI MI DAN 🙂

Upam, da bom znala biti tako zabavna zdravnica. 🙂

Hvala hvala za tole, nasmejal sem se do solz 🙂

ja hodoooo, tale pacient je pa dobu ravno pravega sogovornika :)))

New Report

Close