Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Bom umrl?

Bom umrl?

Dr. Sašo, hvala, ker ste mi polepšali dan s svojimi odgovori. Od smeha imam solzne oči. Sicer bi pa tudi sama imela takšnega carja za osebnega zdravnika. Ali sprejmete še kakega novega pacienta? 🙂

Pozdrav,

tudi jaz sem se ob prebiranju komentarjev od srca nasmejala, kar je pravijo zelo koristno, smeh je pol zdravja, a ne doc? 😉

Katja

Čestitke za preko 3000 ogledov teme iz včerajšnjih 500…you are going viral 😀

Smeh je že pol zdravja, vsaj tist moment, ko se smeješ, za osebnega dohtarja se vseeno ne bom samooglaševal…..bogve kakšen sem v resničnem življenju 😉 No vendarle ena tema, ki ma veliko ogledov, ne da bi bil v naslovu omenjen penis ali pa nujno 😉

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

hihi, to že zdaj po mailih kroži, sem ravno dobila preko prijatelja, on pa od prijateljice (že mimo parih mailov šlo) :)))

pa na fb imajo tudi objavljeno nekateri…

So refreshing!!! na svetu MANJKA duhovitih moških!!!!! BRAVO

Za crknit :-)))))))))))))))))))))))))

Takih zdravnikov (pa tudi pacientov) se manjka!
Nasmejala sem se do solz…

:)))) še jaz se zahvaljujem tej temi in vpletenima, ker sem se po ne vem kolkem času nasmejala do solz, prav po robček sem morala, tako so tekle:)))

@ dragi tpo modelovič

lepo te prosim, naj te ne hodijo po glavi tako zapacane misli !
škoda benzina, a veš kako velik vrt imamo doma in majhno kosilnico, ker se nam je prejšnja pokvarila, ker jo je amater (jaz) uporabljal in zdaj smo kupli eno majhno in pije ful !

Zdaj pa dovolj tega cirkusa.

heheh … in tako branje ozdravi še nas depresivne… 😉
LP

s tem prispevkom, zato verjetno visoka številka ogledov.

Sam sem se nasmejal, žena je tekla na WC od smeha, hvala za polepšan večer. Je objavljeno tudi na podpalmo od koder sem ga sam najdu.

zelo zakon se sliši(bere)…kot gasilec bi vas opozoril da za tako reševanje bi potrebovali celo goro pripomočkov…še sreča da ste se sam rešili ven iz jarka

Čakte mal… a mi vsi tole isto beremo?
🙁 🙁 🙁
Zakaj pa vam gre pol na smeh? Do solz?!
A nobenga ne pika nič pod kožo? mene tok, kot da sem js padla v akacijo – pa kaj za vraga je z vašo empatijo?

😀 😀 haha, joke, tud js se smejem….

Bom umrl? Boš, ja – od smeha.

LOL genialno!!! 😀 se Đuro bi tezko bolje spisal!!! 😀

hahaha, zelo zabavno tole…
pa kaki kul doktor, jaz bi tudi mela takega ;-)))

Ej, super. Res, kakšen model in dr. Rebolj, vsaka vam čast za tole.
Upam, da bo tipček še kaj napisal na vse skupaj, edino če mu niso že amputirali prste.

🙂

ja ittak da boš enkrat tako kot vsi!!

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

New Report

Close