Najdi forum

Bom samo skopiral :)

Prosim potrpljenje. Kot je znano so ljudje nad 50 let obupno zaposleni. Najprej z jutranjo telovadbo in sprehodom, potem z čajčkom in kavico, nato obisk trgovin, sosedov, trgovine, frizerja….pa kuhanje, pospravljanje, kidanje snega, da o sladkih vnučkih sploh ne govorim.
Toliko o tistih malo nad…A tisti malo pod… ki še veselo služijo za ljubo penzijo: jutranji sestanki, vmes kavica, delo, klepet, …..kako bomo preživeli vikend, kam za praznike? Pa kdo ima sedaj čas za internet.
Čas vendar teče tako neznansko hitro in potrebno je izkoristiti vsak trenutek tega kratkega življenja.
Ampak, pazi ! Takrat, ko pa imam čas in si zaželim klepeta s sovrstniki sem pa sam-a? Ne, ne to pa ne. In hop na med.over.net. Tukaj smo. Kako smo ? Kaj počnemo?
Hej, prijatelji polepšajmo si dan z dobro voljo, pozitvno mislijo, humorjem. Če je kdo sam, žalosten ali zamorjen – pridi, čakamo te. Pomagajmo si.Primož nam je obljubil čudovito Božično – Novoletno darilo. NAŠ FORUM. Sprejmimo z hvaležnostjo, kajti ta forum nam bo pomagal mnogo bolj, kot si v danem trenutku lahko mislimo.
Tisoč zvezdnih pozdravov vam v ta lep decemberski dan pošila

Abrahamovka Iris

OJLA, zelo vesela tega foruma, na ZRELIH LETIH je preveč ljubezenskih težav….
se “slišimo” !!

LP
Q10

Primož živjo! Kako kaj mašinerija? Šiba kajne 🙂

LP Tajfun (tisti iz kluba v Cankarju, saj se spomniš).

Seveda se spomnim,

a si sedaj med starejše ali modrejše prešaltal .) Kam se uvrščaš?

Primož

Sedaj večkrat pobrskam še po drugih forumih, ker sem že naveličan debat o računalnikih. Priznati moram, da so zanimivi in koristni. Tako sem našel tudi tvoj post na temle novem forumu, pa sem se oglasil.

Po letih se lahko uvrstim med starejše, po duši sem večni mladinec, po modrosti pa… saj sam veš. Človek vedno dela napake, ne glede na leta.

LP Tajfun

Vidiš, ta izjava te že uvršča med modre 🙂

Kako pa kaj drugače delo ? založba laufa? ali je že vse v zanmenju praznikov?

Primož

Delamo do konca brez prestanka, seveda v teh dneh pogosto tudi kaj nazdravimo kot se za ta čas spodobi (novi zakon še ne velja, kajne?).

Kar se dela sicer tiče, z novim letom odhajam na novo delovno mesto (zanimivo: podobno kot Klemenxx). Spet se bom lotil uredniškega in novinarskega dela, firma pa bo do nadaljnjega bolj v mirovanju. No, nekaj dobrih strank bom le obdržal, saj veš . rezerva mora biti.

Torej, novo leto mi bo prineslo korenite spremembe. Veselim se jih, kljub temu, da ne bom več sam svoj boss. Nov izziv pač, ki ga mora človek v teh letih zagrabiti, če se mu ponuja.

New Report

Close