Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Bolnišnica Sežana

Bolnišnica Sežana

Spoštovani!

Mene pa zanima ali mogoče veste kako poteka v Bolnišnici Sežana rehabilitacija pljučnih bolnikov? Rehabilitacija naj bi se izvajala v jami! Imam prav?

Vsaka informacija je dobrodošla.

Lp,
Marko

Spoštovani!

Zdravljenje poteka v jamah s podmeno, a naj bi stalna vlaga in temperatura imeli nekakšen ugoden učinek, česar pa še nikomur ni uspelo dokazati.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Spoštovani!

Hvala Vam za odgovor. Sem v dvomih zato bi prosil še Vaš nasvet. Bil sem tudi pri svojem osebnem zdravniku in sem mu omenil imenovano bolnico. Glede na to, da imam diagnozo kronična urtikarija in alergijski rinitis na pelod, ki traja od meseca aprila do konec meseca septembra sem pomsislil, da bi šel na rehabilitacijo v imenovano bolnišnico. Osebni zdravnik mi je odvrnil, da mi lahko napiše napotnico vendar se pa naj sam odločim ali bom tam preživel tri tedne ali ne! Sam osebno v to ne verjame!

Kaj naj naredim? Naj grem in poizkusim? Oziroma, če Vas takole vprašam kaj bi Vi naredili na mojem mestu? Sem pa zaposlen tako, da potem bi moral v bolniški stalež ali kako?

Lp,
Marko

Spoštovani!

Alergenov je v tistem okolju res veliko manj, kot v naravi, vendar to ne opravičuje tritedenskega postopka.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close