Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija bolniški dopust za nego

bolniški dopust za nego

Pozdravljeni!

Zanima me, ali je kdo od vaših bližnjih vzel bolniški dopust za nego?
Hvala in lepo pozdravljeni!

Moj mož ni. Na vseh 6 KT in na vse preglede me je spremljal, vendar je takrat koristil dopust… ker mu itak vedno ostaja. Mislim pa, da ima Petra s tem izkušnje, saj je bila na bolniki za Jakca.

Ej, Helenca, kako je kej Sandi?

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Ko je mami zbolela je oče vzel en teden dopusta po operaciji, potem ni bilo potrebno več, ko je pa moja babica zbolela (mamina mami) je pa mami vzela 14 dni dopusta. Na fakulteti so nas učili, da otroku oz. materi z otrokom z rakom in kakšnimi drugimi boleznimi pripada bolniški dopust toliko časa kolikor je potrebna nega oz. lahko tudi neomejeno na podlagi konzilija Pediatrične klinike.

Smejte se in svet se bo smejal z vami METKA

Za otroka dobiš nego glede na pripročilo kolegija Pediatrične klinike, kar potem še potrdi komisija pri Zavarovalnici. Čas pa ni neomejen.
Kako pa je za nego za partnerja (in če je to sploh mogoče) pa žal ne vem. Če si imela to v mislih, se pozanimaj pri svojem zdravniku.
Lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close