Najdi forum

hvala kika za novičke. Se moram uzdaj še jaz opogumit in poklicat. jaz s svojim vodstvom v šoli nisem ravno na dobri nogi, pa moram še razmislit kako bom to speljala.

ej mijaka… se nimaš kej sekirat – to je tvoja pravica.. saj lahko se neumno narediš in rečeš, da te pač zanima kdaj bo nakazano .. sploh ni treba spraševat če bo…. čeprav zna bit včasih zoprno, ker so nekateri šefi kar zviti glede teh stvari. Jest mam kar srečo…. upam da ti uspe!!

Pozdravcek!

Solidarnostna pomoc ti dejansko pripada, in to res po treh koledarskih mesecih, znaša pa 110.702 SIT.
Če pa to večja samo za negospodarstvo pa ne vem, ker sama sem res zaposlena v učiteljskem poklicu.

Lp

Ojla!

Mene pa zanima ali se za to denarno pomoč obrnem lahko na center za socialno delo ali moram to vprašati izključno samo ravnatelja? Ravnateljice si še za dopust ne upam vprašat, kaj šele za te dodatke… Če bi bilo treba iti le po kakšno potrdilo bi še šlo …
KDO TOREJ IZPLAČA DODATEK: CENTER ZA SOCIALNO DELO ALI ŠOLA?

Hvala za odgovor in lepo se imejte!!!

Tončka, če bi dobro prebrala zgornje poste bi videla, da CSD pa res nima nič s tem, ampak gre za izplačilo v breme delodajalca.

New Report

Close