Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? bolnica Trbovlje

bolnica Trbovlje

Prezivela artroskopijo kolena vec kot uspesno. Vse ok, prijazni, hitro doma in pooperativni potek ok.

Mesec dni vnazaj, sem bila sprejeta na oddelek zaradi operacije varic.
Rane so lepo zacelile ,na koži ni sprememb, kot da nisem operirana. Zaenkrat nimam bolečin in super se počutim.
Rada bi se zahvalila in pohvalila prav vsakemu na tem oddelku od zdravnika, anesteziologa, sester,… Skratka vsem zaposlenim.

Hvala še enkrat.

Lep pozdrav,
Nina

Sam hodi v lj ko se boš opekla bo mogoče prepozno Uglavne Trbovlje sprejem 1 A prijazno osebje in kulturno mislim da so določene osebe že same po sebi kompleksne, take osebe moti tudi sonce ker ni črno

Pediatrični oddelek porazen razen študentov seveda, ki so v primerjavi z zaposlenimi noč pa dan. NIKOLI VEČ V TRBOVLJE. Pripravljamo tudi tožbo zaradi škode, ki so jo povzročili. Samo stran od tam.

Ne nakladat no verjetno tudi tam delaš. Mal statistiko preglej in ti bo vse jasno. Drugače pa ve vsak zase.

Mexiko replika je bila tebi namenjena.

Za mnoge travmaticna izkusnja. Dokler si zdrav, se ti sanja ne, kaksen svet se odvija med temi 4 stenami. Jaz sem izgubila zaupanje v ljudi, bojim se jih, imam nocne more, sprasujem se, kaksen clovek moras biti, da se znasas nsd nemocnimi. Ali vodstvo ve? Jim je mar? Ima osebje konec dneva kaj vesti in jih muci nemiren spanec? Ker ce imas vest, te najbrz preganjajo spaceni obrazi pacientov, ki si jim povzrocil bolecino in vzel dostojanstvo?

New Report

Close