Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja bolnica Franca Derganca

bolnica Franca Derganca

Ali je komu od staršev poznana ta bolnica?

Nam, ki živimo na Goriškem že je, zakaj sprašuješ? To je bolnica v Šempetru pri Gorici (bolnišnica Dr. Franca Derganca), velika bolnica, v glavnem dobra, pa saj je za nas skoro tudi edina. Le za psihiatrijo se gre od tu v Idrijo in za hujša onkološka obolenja v Ljubljano, drugo pa skoraj vse opravimo tu.

zanima me ,ker imam sina tam v bolnici oz. v Stari gori sem iz Ljubljane mislila sem morda izmenati kako mnenje z nekom vseeno hvalakarolina je pisal/pisala:
>
> Nam, ki živimo na Goriškem že je, zakaj sprašuješ? To je
> bolnica v Šempetru pri Gorici (bolnišnica Dr. Franca
> Derganca), velika bolnica, v glavnem dobra, pa saj je za nas
> skoro tudi edina. Le za psihiatrijo se gre od tu v Idrijo in
> za hujša onkološka obolenja v Ljubljano, drugo pa skoraj vse
> opravimo tu.

Škoda, da nisi tega že prej napisala. ker za nas domačine je to bolnica Stara gora, to je bolnica za otroke. To je zelo dobra bolnica, sestre so srčne in dobre, lahko si brez skrbi, da je tvoj otrok v dobrih rokah. Poznam jih kar nekaj. Otroke imajo rade kot svoje in pred leti, vem za eno, ki je otroke, ki so bili brez staršev za vikend vozila k sebi domov. Tudi njihova predstojnica d. Hilda Veličkova (ki pa je šla lani v pokoj) je bila izredna ženska. kdo je zdaj pa ne vem.
Vredne so res vse pohvale.

New Report

Close