Najdi forum

bolijo me skoraj vsi sklepi

Pozdravljeni!

Stara sem 28 let. Po prvi nosečnosti 2 leti nazaj so me zelo začeli boleti kolki in zaradi tega sem odšla k osebni zdravnici, ki me je poslala na rentgen in ugotovila je displazijo kolkov. Bolečina pa od vnetja zaradi displazije. Hodila sem na fizioterapijo in na neko radijsko??!! obsevanje, ampak ni nič pomagalo. Bolečina je po nekem času čudežno sama izginila. Sem pa tja me je še kak dan bolelo ampak nič hujšega. Bolečina se mi je pa pojavila zopet po dugem porodu (sedaj 6 mesecev od tega). Spet so me začeli boleti kolki, ki ne bolijo kar naprej ampak pri gibanju ali pritisku na kolk. Najbolj zoprno pa je, da so me začeli boleti še desni komolec, zapestja, kolena, rami. Tudi v teh sklepih ni bolečina prisotna venomer ampak recimo pri komolcu je najbolj izrazita, ko kaj dvignem, obrnem recimo kljuko na oknu in podobno. Mi lahko razložite kaj bi bilo vzrok tem bolečinam. Je za pojav le teh kriva nosečnost in porod? Kako naj se teh bolečin znebim za venomer?

Hvala za vašo pomoč in čas!

Lp, Lara

LP, LARA ŽIVLJENJE JE LEPO - ZATO UŽIVAJMO V NJEM! :))

zakaj pa ni odgovora? je vprašanje očitno brezvezno?

LP, LARA ŽIVLJENJE JE LEPO - ZATO UŽIVAJMO V NJEM! :))

Čudno je, da so se pojavile še vse ostale bolečine, ki naj ne bi imele veze s porodom. Kaj je temu vzrok, vam brez pregleda težko povem, še težje pa to, kako bi se jih za venomer znebila.

Lep pozdrav,

New Report

Close