Najdi forum

Nevem kje naj začnem. Čutim veliko bolečino.
Maja 2004 se je od nas poslovila teta. Čez noč. Zjutraj slabost, rešilec, zastoj srca,ni pomoči. Ko so me poklicali sem se sesedla. Vsi so vedeli da im težave s srcem pa je nihče ni peljal v bolnišnico. En dan pred smrtjo je klical stric zdravnika, če bi mordalahko prišla k njemu, pa mu je rekel naj prideta šele v sredo. Teta je žal v torek umrla. Bila sem jezna, žalostna, jokala sem. Nimam moči da bi šla in ji prižgala svečko. Od pogreba nisme bila na grobu ker nimam moči. Enstavno bi se sesula tam 🙁 Mislite da mi teta zelo zameri?

Najbolj pa me boli da je imel stric po manj kot enem mesecu v stanovanju že drugo žensko. Njegov sin jo je sprejel takoj. Obnašajo se kot se ne bi nič zgodilo. Sin prihaja z družino večkrat na teden k njemu. Prej ko je bila teta še živa je prišel bolj malokrat. Boli me boli:( Pogosto jokam zaradi tega. Zvečer preden zaspim pogosto mislim nanjo. Tako rada sem jo imela. Pa ji tega nisem nikoli povedala:(

Povsem razumem tvojo bolečino. Jaz sem pred 14 dnevi izgubila strica. O tem sem že pisala nekaj sporočil nazaj. Vedeli smo da je zelo bolan in vedeli smo tudi da ne bo ozdravel. Toda ko je kar naenkrat prišel ta trenutek me je zadelo kot strela z jasnega.
Vsak večer se v molitvo spomnim tudi nanj. Sedaj mi je že veliko lažje.

Pojdi na njen grob ini prižgi kakšno svečko. Čeprav ni več med živimi ji povej da jo imaš rada in da misliš nanjo. Verjemi da ti bo lažje pri srcu.

Zala zbiram moč za to. Ampak enostavno je ne najdem…morda mi uspe. Upam da čimprej.Hvala Zala

Vem, da boli in vse skupaj ni pravično. Pojdi na grob, prižgi svečo, vzemi si čas in se pogovori s teto. Povej ji vse tisto kar te teži. Povej ji, da jo še vedno imaš rada in kako besna in žalostna si ker je več ni. Vzemi si čas in se izjoči in boš videla da bo lažje.

Mogoče boš to prebrala, čeprav ti pišem mnogo kasneje.

Jaz verjamem in prepričana sem v to, da tvoja teta ne bo nikoli umrla dokler živi s tabo v tvojem srcu in spominu. Ljudje smo minljivi samo fizično, duh pa ostane. Ne meri se ljubezen z prinešenimi svečkami, ampak z ljubečim spominom in občutkom v srcu. Zato tudi nima smisla, da trpiš zaradi strica in njegovega sina. Očitno je imel to gospo že prej, mogoče je tvoja teta celo vedela zanjo. Ti si imela teto rada in ona to ve.

New Report

Close