Najdi forum

Velikokrat prebiram vaše poste, v tem trenutku sem pa še sama zašla v situacijo, ko se mi vse podira. On je odšel. Pa tudi to še ne bi bilo najhujše, če bi bil kakšen dober razlog za to. Pravi, da nima volje, da bi se sploh pogovoril in poskušal rešiti najino vezo. Nisva imela nobenih večjih problemov, pač sva se nekajkrat sprla, tako kot vsi ostali pari. On je izbral najlažjo pot. Brez pogovora, samo pobral je svoje stvari in odšel. Mene pa žre in me boli, ker vem da bi bilo lahko drugače. Na moje vprašanje, če mi lahko pove en sam razlog za njegovo odločitev, sem dobila odgovor: tako je boljše zate. Halo, zame? Kako pa on ve, kaj je dobro zame? Prišlo je celo do tega, da noče niti odgovoriti na moje telefonske klice. Želim si samo, da mu povem kako mi je in kaj čutim. Samo to.

Lahko bi napisala dosti več, pa trenutno nisem tista prava. Vem, da gre življenje naprej, tako ali drugače. Pa vseeno rabim nekoga, da mi pove, da bo šlo.

Manya

MAnya,

problem je v njem ne v tebi. Očitno še ni zrel, da bi imel resno zvezo in jo na tak način prikrije, da pa moški ne izpade, bebec, se zgovarja, da ti hoče dobro. IN naj ti povem, pa še prav ima. Kajti škoda je tvojega življenja z nekom, ki mu ni do zveze, samo prestavila bi čas, ko bi morala iti narazen.
Vse kar se nam dogaja je ena sama šola, brez nesreče zelo težko spoznamo kaj je sreča.
In življenje nas uči, da bistvo ljubezni ni v tem, da se dva gledata, temveč da skupaj zreta v isto smer.

Očitno oden gleda drugam, zao pojdi in sledi svojim sanjam, pa ne glej nazaj.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Dokler boš gojila upanje, se boš kar naprej spraševala, zakaj. Pa ni važno, zakaj. On je odšel in zanj je bil razlog, ki si ga je zamislil, dovolj. Vem, da si misliš, če bi mu le lahko dopovedala, koliko mi pomeni, bi se premislil…Ne, pa se ne bo, ker ima on svoje razloge in ni odšel zato, ker je mislil, da ga nimaš dovolj rada. Morda on ni dovolj čutil do tebe, ne vidi prihodnosti, zato nima moči za nadaljevanje. Nima ga smisla prepričevat. Obrni se vase in razčleni svoje občutke. Opusti upanje, le tako ga boš lahko prebolela in v čim krajšem času zaživela neobremenjeno.

Draga Manya!

Vse odgovore boš enkrat dobila! Verjemi v to…tudi jaz sem se nekaj časa spraševala zakaj. Pa ni šlo. Čas je naredil svoje in sedaj ko sem najmanj pričakovala sem dobila vse odgovore. In veš kaj je najpomembneje? Sedaj sama vem, da je bilo to zame najbolje saj sedaj imam ob sebi osebo, ki mi popolnoma odgovorja in da z njim (ex) nikoli ne bi bila tako srečna kot sem s sedanjim..

Vem kako to boli. Mene je tako zelo bolelo v preteklosti……. Bolje, da ga pustiš pri miru. Naredi kaj zase…Pejd na jogging, kramljaj s prijateljicami, shopping..to je hrana za žesko dušico!

Boš videla kako bo čas mineval in sčasoma se boš zavedla da sploh ne misliš nanjga. Potem bo pa tudi dobila odgovore, zakaj je to storil. Verjemi pa, da boš spoznala, da je tako bilo bolje zate.

Lp

Manya,

pred enim tednom sem se znašel v podobni situaciji kot ti, samo da je mene zapustila ona.
Čutim do nje enako kot ti do svojega in mi je zelo težko. Tudi jaz si želim, da bi ji lahko povedal kaj čutim do nje, samo še ni pravi čas. Mogoče bo prišla nazaj, kdo ve?
Nihče ti ne bo dejal, da se bo vrnil, življenje pa bo šlo naprej tako ali drugače.

…vedno bolj ko premišljujem, vedno bolj sem prepričana, da je morda res bolje tako in da mu bom nekoč še rekla hvala za to njegovo odločitev…

…res je, da boli in duši…a grem naprej, počnem stvari zase, za svojo dušo, da postanem zopet tista prava jaz…

hvala vam za vaše besede

Manya

New Report

Close