Najdi forum

bolhe v stanovanju

Pred tremi meseci je spokojno odšel naš Šarko v nebesa. Zdaj pa se ubadamo z njegovo zapuščino. Bolhe so nas že čisto pogrizle.
Biokil ne pomaga. Kaj naj uporabim, da ne bom z bolhami vred pobila tudi svojih majhnih otrok?
Prosim za pomoč!
Hvala!
Jera

Poskusite z Bolfo sprejem za okolje. Jaz ga uporabljam že nekaj let in z bolhami nimamo problemov. lp

V lekarni kupi DESEKTIN. Gor imaš vsa navodila. Bolhe bodo 100% izginile.
good luck
tita

Ja, Desektin je edino sredstvo, ki bo pomorilo vse razvojne oblike bolh, ki so se vedno v vasem stanovanju. Pa cez ene tri tedne prsenje ponovite. V casu prsenja naj nekdo otroke pelje ven za kaksno uro. Ko se zadeva posusi, je OK.

Tudi jaz priporočam Desektin. Deluje 100%, preberi pa prej navodila in bo vse OK.
Je pa edino sredstvo, ki ti bo pri takšnem “napadu” bolh sploh pomagalo.

Lp, Yo

Priporočam, da gredo otroci za nekaj časa h komu “na počitnice”, takrat temeljito pršite insekticid. Tudi jaz sem že stanovala v takšnem stanovanju in se z bolhami borila sama. Zelo uspešno je bilo tudi oparjenje tal (s sesalcem, ki lahko proizvaja vročo paro). Treba bo poškropiti vse odeje in jih obesiti na zrak. Ne pozabite na vse kote, zlasti pa lesene špranje. Postopek po mesecu dni ponovite! Žal bolha lahko preživi v mirovanju leto dni ali celo dve! Ampak najverjetneje bo ok, če boste vse temeljito opravili.

Jera!

Tudi pri nas smo imeli vsako poletje, ko smo mačka dali čez počitnice /14.dni/ k mami, vse črno od bolh. Poklicala sem k veterinarju, kjer so mi dali telefon od iztrebljevalca. Prišel je z razpršilom in dobesedno polil celo stanovanje. Potem so izginile.

Srečno, Di

Kaj pa muc? Ste poskrbeli tudi zanj? Začeti je treba namreč pri vzroku!

Muc je pa dobil ovratnico in ampule. Zdaj nima več bolh je pa res, da smo se preselili.

Biokil pomaga. Ravno danes sem jih špricala.

Ja, samo biokil pobije samo odrasle živali, ne pa jajčec in ličink. Danes ali najkasneje jutri boste začeli znova. Bolhe so na Biokil že postale odporne. Tudi vam priporočam Desektin.

Lp, Yo

New Report

Close