Bolezni prednikov od posvojenca
Moj partner je posvojenec že od malega. O bioloških starših se ne želi pogovarjati, posvojitelja sta super, boljših ne bi moral dobiti.
Imam pa zadnje čase prebliske. Imela bi otroka in mene stalno muči vprašanje kakšne bolezni imajo njegovi biološki starši.
Bi kje lahko to zvedela?
Mogoče se sliši neumno vprašanje ampak meni ne da spati stalno razmišljam o boleznih,ki bi jih lahko moj otrok staknil.
In kakšne bolezni ima tvoj partner? Saj lahko že pri njemu vidiš. Obrni se na njega, če pozna biološke starše ti lahko sam pove, če obstaja kakšna dedna bolezen.
Mani se zdi res neumno o tem razmišljat, sama imam posvojenega otroka in niti pomislim ne na to, kakšne morebitne bolezni imajo njegovi biološki predniki. Če bo kdaj zbolel se bomo pa pač s tem soočili in ukrepali.
meni se pa zdi neumno da to premišljuješ,kakor da smo posvojenci kužni in prenašalci bolezni.si se kdaj vprašala kako je na tvoji strani.dej nehaj a si mogoče angleška kraljica,da rabiš pedigre bau……….
zdej ti pa resno svetujem,ne obremenjuj se s tem,ker si otežuješ srce in dušo.z možem si,ker ga ljubiš in on tebe,to je tvoj privilegij ne pusti,da ti ga brezvezni strahovi uničijo.ne razmišljaj o tem boš vidla,da bo vse ok.mogoče so to tvoji trenutni strahovi ali pa si kje kaj slišala……….mislim,da boš v redu vajini otročki pa tudi.drži se …