Najdi forum

Boležine

Pozdravljeni,

Pred mesecem in pol me je začelo občasno boleti v želodcu, po zažiti hrani. Prav tako sem imela zgago. Nekaj dni za tem, sem imela hude bolečine, kot nekakšne krče v zgornjem delu želodca-točno na sredini med rebri. Zdravnica mi je napisala Controloc tablete, ki jih jemljem že mesec dni in mi tudi povedala, da bom morala na preiskave, če se stanje ne bo izboljšalo. Prvih nekaj dni po krčih nisem mogla ničesar pojesti, ker sem ob vsaki zaužiti hrani čutila hudo bolečino v želodcu. Dobesedno sem čutila kako je hrana prišla v želodec in to me je zabolelo. Zanima me, kaj bi lahko pomenila ta bolečin, ker se mi zdi zelo nenavadna? Stanje se je po 4 dneh izboljšalo, tako da me zdaj več ne boli, me pa še vedno občasno peče na istem mestu, še vedno se mi spahuje in imam občutek polnosti v želodcu po jedi.

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Spoštovani!

Toso simptomi gastritisa, ki se z zdravili, ki ste jih dobila, pozdravi. Lahko ga povzročajo različni vzroki. Če se bolečine ne umirijo, svetujemo preiskave, da vzrok odkrijemo in ga odpravimo.

Lep pozdrav! Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close