Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Bolezen, ki te počasi ubija

Bolezen, ki te počasi ubija

Izpoved bolnice s fibromialgijo v reviji ONA PLUS, 27. 8. 2020:
https://onaplus.delo.si/izpoved-slovenke-s-fibromialgijo-ko-se-zaradi-bolecine-odpoves-otroku

Pripis: Če bi brala z očmi “strokovnjaka”, bi bila moja ocena: “katastrofično doživljanje situacije …”. Ker pa lahko berem z očmi “bolnika”, ki ima lastne izkušnje z boleznijo, lahko rečem: “Natanko tako, kot je opisano!” Odličen prispevek!

LPV

Lepo, sedaj pa naj napiše še svojo življenjsko zgodbo od rojstva do bolezni. Gotovo je v življenju veliko pretrpela, da se ji sedaj to dogaja. Gotovo ima veliko potlačenih čustev.

Ob branju tega članka sem se spomnila na Sanjo Rozman in na njene Sanje o rdečem oblaku. Pisala je o svoji bolečini, ženske so pa brale in jokale. Potem je pa sama zbolela za rakom. Spomini, ki jih žive pokopljemo, nikoli ne umrejo. Pokažejo se na drugačen način. Kot bolezen.

Breda

Namen mojega pisanja na Medovernet je, da bralce prepričam, da ni vse tako črno, da rešitve so, samo treba jih je najti. Ali verjamemo ali ne verjamemo, ali se nam da ali se nam ne da, ali bomo poskusili ali ne, ali hočemo biti žrtve ali ne, ali hočemo biti kreatorji svojega življenja ali ne, vse to je pa odvisno od našega podzavestnega odpora, ne od tega, ali imamo čas ali ne. Če nam je nekaj pomembno, bomo čas gotovo našli.

Ko naletim na težavo, vedno skušam najti rešitev. Ko mi nekdo pripoveduje o svojih težavah, imam vedno pripravljeno rešitev. Toda ta nekdo pogosto noče moje rešitve. Noče spustiti te bolečine, hoče na dolgo pripovedovati o tem, kako mu je hudo. Pa še cel kup drugih stvari ga moti (poročila, sosedje, sorodniki …). Rešitev ga sploh ne zanima, hoče samo, da mu nekdo prisluhne. Noče pa spustiti svoje bolečine. In to se stalno ponavlja in oseba se vrti v začaranem krogu … Pa se potem čudi, zakaj ima take bolečne po telesu. Pa se spet pritožuje …

Rešitev za bolnico v zgornjm članku je pa tukaj:
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=105&t=11164312

Breda

Rešitev

New Report

Close