Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Psihoterapija Bolečine zaradi bivšega partnerja

Bolečine zaradi bivšega partnerja

Spoštovani,
odkrila sem vaš forum. Moja težava je, da sem izjemno potrta in najbrž ljubosumja zaradi uspeha bivšega zaročenca. Gre za to, da sva skupaj bila nekaj let, v zadnjem letu sva ustanovila podjetje, Ko sva se razšla je vse ostalo njemu, na njega je bilo vse pisano. Izigral me je. Prej nisva živela skupaj, razen pol leta, ker sem jaz študirala na obali, to je stran od doma. Tudi jaz se trudim v podjetništvu, začela sem brez kapitala, poleg tega me bivši ni izplačal nekaj denarja. Od tega je že dobro leto. Kako naj se znebim teh stresov. Imam bojazni, da jaz nisem dovolj dobra, hitra, spretna kot je on, da sem jaz sama, on ima sodelavce in zaposlene, denar, jaz pa brez vsega. Mi pa gre, da imam za preživljanje in prispevke zase. Kako naj vem, zaupam, da zmorem tudi jaz? To me uničuje.
Sicer nimam težav z ljubosumji ali zavistjo.

Lepo pozdravljeni!

Zakaj se primerjate z bivšim partnerjem? Zakaj se ne cenite? Ali se sploh zavedate svojih pozitivnih virov v sebi? Lahko naštejete vaše pozitivne lastnosti? Jih uporabljate?

Odgovorite si na vprašanja. Kaj je tisto, kar vam ne pusti naprej?

Dobro bi bilo, da si namenite nekaj časa ter obiščete kakšno seanso psihoterapije. V kolikor bi želeli, vam dam svoj kontakt: [email protected] ali 041 535 555.

Lep pozdrav,

Barbara Sarić, psihoterapevtka

New Report

Close