Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija bolečine za znoret

bolečine za znoret

Lep pozdrav

niti ne vem, če sem na pravem naslovu pa vendar…

20.4. sem zbolela, kazalo je na prehlad oz. angino…dobila sem ospen, ki pa mi ni pomagal po 1 tednu sem bila še vedno ista…ker bi se mi kmalu zaradi trganja in občutka teže po rokah in nogah zmešalo sem odšla nazaj k zdravniku, zamenjali so mi antibiotike…dobila sem sumamed.

potem se je začelo:

včasih težko diham (občutek ostajanja brez zraka), utrujenost, zaspanost, brezvoljnost, pozabljivost, hitre spremembe v razpoloženju, imam čudne občutke v rokah in nogah (mravljinčenje, trganje, krči, bolečina (niti ne znam razložiti, vendar bi si najraje potrgala iz rok in nog vse kite, žile, mišice)), najraje bi jokala in jokala, ker me tej “mišični krči” ali karkoli že je to dogajanje v mojih rokah in nogah, tako bolijo (ko vzamem zaldiar ali dva bolečine popustijo)…bolečine v prsih (niti dotika ne prenesem), hude bolečine in špikanje v hrbtenici…velikokrat se mi zavrti, pojavljajo se mi slabosti, vsake toliko izgubim ravnotežje in imam vsakodnevno hude glavobole. Da o tem, da sem shujšala na 44 kg ne govorim. Visoka 165cm. Zdi se mi tudi, da mi mišoce hlapijo in če dalj časa hodim imam naslednji dan ali pa še isti “muskelfiber.”

Najprej je bil “kao” sum na mult.sklerozo potem pa sem zamenjala osebno zdravnico, ki pravi, da je vse to od živcev. Iz gole radovednosti sem šla tudi na iridologijo in diagnoza je bila: živcni sistem in moteno delovanje ščitnice.

Zdaj pa me zanima kaj mislite Vi je to vse živčnega in čustvenega izvora? Nekdo mi je rekel, da bi lahko šlo tudi za anoksioznost. Zdaj jemljem Zaldiar tablete (zaradi bolečin v rokah in nogah), da lahko normalo funkcioniram. Stara sem 24 let. Ravno danes pa me je zdravnica prestrašila z besedami, da, če bom pojedla toliko zaldiarja bom pristala na dializi.

Danes sem dobila še Asentra tablete (brez kakršnihkoli preiskav). Edino 3 mesece nazaj so mi vzeli kri zaradi ščitnice in naj bi delovala normalno.

Oktobra imam še celotno slikanje hrbtenice zaradi hudih bolečin, ki so se pojavile mesec nazaj.

Kaj naj naredim??? Večno ne morem biti na tabletah in tudi čimprej si želim zdravega in normalnega otroka…

Tole me dejansko spominja na moteno delovanje ščitnice. Lahko da gre za avtoimunsko vnetje v evtirotični fazi in je TSH normalen, ščitnica pa je vseeno bolna.
Poiščite nas na

hmm brala sem o Kandidijazi in šla probat poskus z kozarcem in vodo že takoj po cca. 10 sekundah se je slina začela spuščati oz. laski sline…to naj bi sedaj pomenilo, da imam Kandidijazo, ali kaj??? In kaj naj sedaj storim???

brala sem tudi prispevek, ki ga je objavila ena forumašica v temi nad mojo

http://www.svet-je-lep.com/prehrana/makrobiotika/kandidiaza2.php

moram reči, da se kjer piše kaj naj bi Kandidijaza povzročala najdem kar v nekaj primerih

New Report

Close