BOLEČINE V ZAPESTJU, ZATILJU IN GLAVI
Pozdravljeni!
Stara sem 22 let. Približno 6 mesecev imam bolečine v desnem zapestju. Bila sem na slikanju in pri kirurgu, vendar pravijo da ni nič. Kirurg mi je povil desno zapestje z elastičnim povojem, da roka malo počiva ampak še vedno boli. Desno roko sem obremenjevati začela manj in več sem počela z levo. Zdaj so prišle še bolečine v levo zapestje. Bolečine sem tudi opazila v levi rami – ključnici in večkrat me boli v zatilju. Pojavljajo se mi tudi mravljinci po glavi, če ležim nekaj časa v istem položaju. Zato bi prosila za kakšen nasvet za kaj bi to šlo, ker kirurg in osebna zdravnica mislita da ni nič ampak mene boli, kakšen dan tako da ne morem z zapestjem nič, kakšen dan pa je vse v redu. Bolečina v rami je pa vedno prisotna tudi ko stojim ali ležim ( približno 3 mesece).
Najlepša hvala za odgovor.
Lp.
Pozdravljeni,
žal vezano na vaš opis simptomov nimam natančnega odgovora, brez kliničnega pregleda. Precej nenavadno je namreč, da so bolečinski občutki iz ene, prešli na drugo roko. Pripročam vam, da vas osebni zdravnik najprej napoti na slikanje vratnega dela hrbtenice.
Lep pozdrav,