Najdi forum

bolečine v vratu,roki

Pozdravleni,

Julija 2009 sem z glavo vdaril v okvir vrat tako,da mi je glavo “zabilo”z vrha navzdol,ob tem pa sem začutil kot nekakšen škrt v predelu vratnih vretenc.Bolečina je bila precejšnja.
Januarja 2010 so se začele pojavljat pekoče bolečine v ratu.Kasneje se je bolečina pojavila v levi rami ter prešla na celo roko,in me od takrat boli 24h/dan.,ter se je obdobju zadnjih 3 mesecev še okrepila.Pojavljajo se tudi bolečine v glavi,ki ne prenehajo po več dni,kar je postalo že neznosno.
Bil sem na CT glave,ter na MR možganov,sve BP.

Ker imam občutek,da vse izvira iz vratu bi vas prosil za nasvet.

lp
hvala

Ne vem, zakaj so vas dali na CT in MR glave (glede na ceno in čakalno dobo tistih, ki ga morda bolj potrebujejo), bolečine verjetno izvirajo iz spodnjega dela vratne hrbtenice med segmenti C5-C6-C7, kar bi lahko ugotovili z rentgenskim posnetkom.
Z Rtg slikami pridite na pregled, da natančno ugotovimo, kateri živec je prizadet in kako bi ga zdravili.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close