Najdi forum

bolečine v vratu in ramenu

V mesecu novembru in decmbru sem v ordinaciji v Črnučah opravil 6 obiskov pri ruskem zdravniku. Zdravil sem se zardi bolečin v vratu in ramenskem predelu. Bolečine po končanem zadravljenju niso pošle, na izboljšanje sem čakal in upal vse do danes, lahko pa rečem, da so bolečine po zdravljenju le še hujše. Bolečina se v zadnjih mesecih seli tudi v zadnji in sprednji del glave.

Kaj mi je še storiti.

LP Boštjan

Boštjan zdravo!

Po vsej verjetnosti imava kar podoben problem (moj je opisan pod naslovom Glavobol in hrbtenica – 08.04.2004), ki ga še nisva uspela rešiti.
Mogoče nama bo pa skupaj uspelo. Vsak od naju je že dal kaj skozi in marsikaj bova še dala, da bova dosegla svoj namen – biti brez bolečin.
Če boš našel kakšno pot, ki ti bo pomagala mi jo prosim sporoči, jaz pa jo bom tebi.

Lp, Pikica mala

Zdravo.

Tudi sam se odločam za obisk ordinacije, pa se kar malo skeptičen. Imam težave z vratom ter med lopaticami, pa ne vem ali bo kaj učinka? Kakšne so pa kaj cene?

lp

Večkrat zasledim v raznih oglasih:
zdravimo 100%, zdravimo vse, diagnosticiramo vse itd – taki “zdravniki” so najbolj nevarni in najmanj učinkoviti.

Vaša skepsa je popolnoma upravičena, vse stvari je treba jemati z rezervo.
Nikdar nikomur ne smemo obljubiti 100% ozdravitev, najmanj pa kar tako, brez da bi pacienta videli – to je zavajanje. Lahko govorimo samo o izkušnjah in rezultatih.
Po pregledu pacienta že bolj natančno ocenimo vzrok in možnost rešitve posameznega problema in to tudi pacientu povemo. V povprečju je potrebno 4-6 obiskov – terapij, so pa primeri, ko problem odpravimo že po prvem obisku, so pa tudi taki, ki so bili pri nas že 10 krat ali več.
Če po 3 terapiji pričakovanih rezultatov ni, terapijo prekinemo, vendar je takih primerov malo, saj že na pregledu izločimo primere, kjer rezultatov ne pričakujemo.

Vaša indikacije je za manualno medicino in bi bilo vredno poizkusiti.
Cena posameznega obiska je 6.000 SIT.

Lep pozdrav

New Report

Close