Najdi forum

Bolečine v vratu

Pozdravljeni,

Pred dobrim mesecem so se mi pojavile dokaj hude bolečine v vratu. Ker se bolečina ni zmanševala sem se odločil obiskati osebnega zdravnika, kateri mi je rekel da imam natrgano vratno mišico. Rekel je da naj bi bolečina ob hlajenju mišiče izginila po treh tednih.
Bolečina je dejansko izginila, pojavile pa so se bolečine ob hitrih zasukih vrata. Ker se sedaj stanje dejansko še slabša, pojavile se je pekoča bolečina vratu, lopatic, glavoboli, me zanima če imate kakšen nasvet kaj bi bilo lahko narobe. Sumim da sem poškodbo staknil med delom, vendar na začetku niti nisem reagiral na to.

Sedaj pa že kak teden čutim neprijetno bolečino, ki je ne morem odpraviti tudi z pomočjo tablet.

Za odgovor se zahvaljujem.

Pozdravljeni!

Natrgana vratna mišica je navadno posledica hude prometna nesreče z nihajno poškodbo vratu. Drugače se vratne mišice zelo težko natrgajo.

Vaše bolečine lahko izvirajo iz premika mevretenčne ploščice, lahko tudi iz malih sklepov hrbtenice ali pa trigger točk v mišicah. Svetujem vam, da se obrnete na fizioterapevta specialista za Ortopedsko medicino, da vas pregeleda in nato naredi ustrezno terapijo in vam da napotke za domov.

New Report

Close