Najdi forum

Pozdravljeni!

Že dalj časa me muči utrujenost, boli me vrat na levi strani, v ušesih mi šumi, imam glavobole, včasih zelo hude migrenske glavobole, velikokrat se počutim omotično, imam občutek kot da me boli grlo in ušesa.
Že več krat sem bil pri svojem osebnem zdravniku, ki mi pa na vsak način hoče dopovedati, da me mučijo psihične težave in mi predpisuje antidepresive. Kljub temu, da se nisem strinjal z njegovo diagnozo, sem antidepresive lep čas jemal, ki pa seveda niso nič pomagali.

Ali mi mogoče lahko poveste na koga naj se sploh še obnem, v mojega zdravnika sem namreč izgubil zaupanje?

LP

Roman

Pozdravljeni,

vsekakor priporočam, da opravite slikanje vratnega dela hrbtenice, zadošča klasični RTG stransko/naravnost. Vsi simptomi, ki jih navajate so namreč klasični simptomi, katerih vzrok so spremembe cervikalnega dela.

Naknadno predlagam, da se naročite na pregled v eno od naših ordinacij[/url], kjer vam bomo svetovali glede nadaljnjega zdravljenja.

Manualna medicina je sicer pri zdravljenju tovstnih simtomov in indikacij zelo uspešna, vendar za natančnejšo diagnozo vzroka nujno potrebujemo rentgenske posnetke področja, za katerega sumimo, da je prizadeto.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

Romul podobne težave sem imela sama, in tudi meni so predpisali antidepresive, ki pa sem jih po nekaj časa opustila.

Bolečine so seveda še vedno prisotno, pomagam si z masažo in protivnetnimi sredstvi, ker naj bi to izhajalo kot posledica vnetja..

New Report

Close