bolečine v vratu
lp. Prosim vas za vaše mnenje. Pred 13 leti sem imela operacijo ramenskega sklepa zaradi izpahov. Rama je bila že v precej slabem stanju, namreč bile so pretrgane tudi mišice in vezi lopatice.Kakšne pol leta se mi pojavljajo vrtoglavice, slabo počutje..bolečine v vratnih mišicah, lopatici, boli me cela leva stran vratu, gibljivost je slabša, mravljinčenje, glavobol samo leva stran senc, prav tako pa občutek vsake tolko kot da mi zapotegne levo stran obraza. Bolečine so grozne:( Ko se zravnano pogledam v ogledalo, gresta obe rameni vsaka po svoje, kot da ne spadata k mojemu teleseu, totalno nesorazmerje v vratnem in ramenskem delu levo-desno,. večino vseh teh 13 let sem ležala na desnem boku in posledice so očitno vidne.:( kaj mi svetujete? Rtg vratnega dela hrbt.kaže na ukrivljeniost c3 in c 4 v levo in naprej, v izvidu piše posledica poškodbe?
se da še kaj narediti? hvala in lp
V izvidu je premalo vidno, verjetno gre za obrabne spremembe v vratnem delu hrbtenice, morda gre za neko vrsto cervicikranialgije v segmentu C3-C4.
Oglasite se s slikami, primerjali jih bomo s klinično sliko in ugotovili dejanski vzrok, mislim, da vam bomo z manualno terapijo lahko pomagali.
Lep pozdrav,