Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Bolečine v trebuhu

Bolečine v trebuhu

Lp!

Star sem 25 let in pred kratkim sem začutil manjše bolečine v trebuhu sedaj pa tretji dan vedno močnejše. Prve dva dneva sem imel zelo močne le proti večeru dneva sedaj pa so se začele že v jutranjih urah. Moram povedati da je bolečina zelo neznosna. Po obisku zdravnice v zdravstvenem domu je šel za sum slepiča ker je bolečina na otip bila močnejša na desni strani. Pod nujno sem šel na urgentno še isti večer. Tam sem dal kri in slikal abdomen. Naj povem da me osebje ni jemalo resno ker tisti trenutek tudi bolečina ni bila tako močna da bi se bilo treba dreti, verjetno tudi zaradi živcev. Odgovor zdravnika je bil da ” preveč dobro izgledate da bi imeli slepič ” vendar nič zato vesel sem da ni slepič ker nisem ravno človek ki rad obiskuje bolnišnice. Na koncu je bila diagnoza Colicae abdominales. Trenutno jemljem predpisana zdravila to so spasmex in analgin, vendar žal ne pomagajo bolečina ne popušča. Naj povem še to da me je pred kratkim mesec ali manj bolelo v predelu pleksusa nato nižje nekje na sredini med pleksusom in abdomnom. Občutek je bil kot neka utesnjenost bila je zelo močna vendar je po krajšem času popustila. Naj povem tudi to da imam zelo velikokrat kislino in da sem v zimskem času večinoma časa bolan ker delam na odprtem. Ne vem kaj naj naredim boli in ne morem si pomagati obiski v bolnišnici se ne obnesejo na postavljena vprašanja kot naprimer ali bi lahko mogoče bila rana na želodcu mi odgovarjajo ” kako pa naj jest to vem “

Zdravo! Tudi ??e so pred dnevo izklju??ili vnetje slepi??a oz takrat ni kazalo nanj, je ob vztrajanju bole??in potrebna kontrola pri zdravniku in tudi pri vas je ??as za ponoven pregled. V??asih vzrok te??ave ni razviden prvi dan ampak ko se, recimo vnetje, bolj razvije. Saj ne mislim, da ne morejo biti zgolj tiste trebu??ne kolike, vseeno pa bole??ine v trebuhu niso nekaj, kar bi brez spremljanja pu????sl v nedogled.
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close