Bolečine v trebuhu
Pozdravljeni,
Že dalj časa sem imela občasne bolečine v spodnjem delu trebuha. Največkart so prišle do izraza po celodnevnem sedenju (služba, šola ,avto) in se izboljšajo če se vležem in zravnam. Ne vem ali je to povezano z mehurjem, glede na to, da me ne peče niti ne boli pri odvajanju vode. So mi pa že pred 5 leti diagnosticirali cistični trigonitis. Sedaj so bolečine skoraj vsakodnevne, mislite da je prav to vzrok? Kaj narediti?
Ne vem če je vse skupaj v povezavi, vendar me je začelo boleti tudi višje v trebuhu, do želodca. Že se nekaj let zdravim (vsake toliko časa ponovim kuro z ultopi) zaradi povečane kisline, zdaj pa sem imela nekaj mesecov kar mir. Ali je potrebno stopiti do zdravnika, ali si lahko pomagam sama? Kaj mi svetujete?
Hvala in lepo pozdravljeni!
Ker je v trebuhu kup možnosti, ki bi vam lahko povzročale bolečine, bi bilo bolj pametno stopiti do zdravnika. Vnet mehur se mi zdi manj verjeten, pri bolečinah v spodnjem delu trebuha bi bilo smiselno obiskati tudi ginekologa, želodec bi lahko povzročal bolečine v zg. delu trebuha.
Lep pozdrav!