Najdi forum

Bolečine v stegnu in kolenu

Pozdravljeni,

zadnje čase imam težave z bolečo levo nogo. Pri fizični aktivnosti me velikokrat “uščipne” v kolku oz. v zgornjem delu stegenske mišice (na strani), ta bolečina pa se potem preseli po celi stegenski mišici.
Ob tej bolečinah (če je to sploh povezano) se je pojavila tudi bolečina v kolenu, predvsem v ležečem položaju, če ležim na boku, medtem ko ob ležanju na hrbtu bolečina popolnoma izgine.

Ali moram obiskati zdravnika ali bo vse skupaj izginilo po začasnem prenehanju z aktivnostmi?

Hvala za odgovor.

LP Zlatan

Spoštovani,

vsekakor Vam priporočam pregled pri zdravniku! Vzrok za bolečino, ki jo opisujete, je lahko v hrbtenici ali pa v področjih, kjer je bolečina prisotna. Šele ko se bo ugotovil vzrok, se lahko zdravljenje usmeri v odpravo vzroka in je tako učinkovitejše.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close