Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje bolečine v spodnjem delu trebuha v zgodnji nosečnosti

bolečine v spodnjem delu trebuha v zgodnji nosečnosti

pozdravljene…
Noseča sem drugič…prvič se ni opazilo do 5 meseca ,da sem noseča…
Sedaj pri 9 tednu pa imam že tak trebuh,kot če bi bila noseča 5 mesecev.

Je še katera med vami taka…?

Pa še en problem je…moja ginekologinja me ne jemlje resno…
baje moje slabosti niso hude,moj smrdeč izcede3k ni nič takega…pa tudi to da me nonstop boli v spodnjem delu trebuha ni nič takega…
Kaj naj naredim..?

Danes so bolečine še hujše,cel dan me špika in boli…

Svetujte mi…

Pa lep sončen dan vsem

Joooj, upam, da samo baby raste, da je to vzrok bolečine, če pa je res nevzdržno, ali pa zaskrbljujoče, pa pejdi na urgenco se malo pokazat! So full prijazni.
Nadalje pa zamenjaj G.
Srečno:)))

pozabila sem napisat da prihajam iz prekmurja..
Zagotovo ste že slišale za mursko soboško porodnišnico…

Tak ,da res ne vem ,kaj naj storim…totalno sem razočarana nad ginekologi…

Kako je s tem ,če bi šla k ginekologu drugam…?

tudi jaz sem imela take bolečine, še sedaj v 13.tednu jih imam. Pa mi je tudi G rekel,da je normalno. Če pa te preveč boli, pa res pojdi k drugemu ginekologu. Jaz sem ga ravno prejšnji teden zamenjala in ni bilo nobenega problema.

Te bolečine tudi mene spremljajo že vse od začetka,včasih bolj, včasih manj koliko se gibam ali če kaj počnem.Pa sem zadnjič omenila G pa je rekel da ni panike,da je z bebo vse vredu.Omenilje ,da se mi maternica širi,oziroma otrok raste in je sprememba v tem delu telesa.Če veliko počivam se počutim bolje,poskusi nekaj dni več počivat in nosi res ohlapna oblačila.Če ne bo vsaj malo boljše,pa res pojdi kam drugam na pregled.

Sem v drugo noseča in imam tudi jaz take bolečine, pa mi je G rekla, da je to ok. Sem šele na začetku in upam, da bo ok. Na trenutke imam take občutke, kot bi bila tik pred porodom. Groza, res me skrbi.

Čudni občutki v trebuhu nekako spadajo zraven-meni je moja G rekla, da v začetku nosečnosti čutiš, da imaš trebuh. Kakšne bolečine v smislu krčev pa niso Ok. Prav tako ni Ok smrdeč izcedek. Lahko pa, da imaš kakšno vnetje? Nazaj do G ali pa še boljše, zamenjat!

Tudi mene ves čas nekaj boli v spodnjem delu trebuha, sem pa v 19. tednu.
Ali še katero boli med uriniranjem?
Jaz imam občutek, da mi vse skupaj vakuumsko skupaj vleče in boooli. Ker sem mislila da je kaj narobe z mehurjem, sem šla včeraj v laboratorij, dat vodo. Izvidi so bili čisto OK. Tako, da verjetno to res paše zraven, me je pa skrbelo, ker v prejšnji nosečnosti ni bilo nič takšnega.

hej mamice..
tudi jaz sem v drugo noseca in jutri mi je 7teden…
pri prvi nosecnosti mi je blo slabo da sem komej prezivela dneve…
zdaj drugo je super,no,vsak dan se mi vrti ampak mi ni nic spornega…
me pa spika v spodnjem delu….grozno,ze odkar sem zanosila me zbadajo igle v jajcnike,sedaj pa ce se nenadno vstanem me zaspika in danes me je kot popadek zabolelo,kot da mi stisne vse spodne misice,se morem nazaj vsest in pocakat malenkost potem se pa lahko vstanem normalno…
no prejsni tedn sem se pa ob vsakem vstajanju tudi mogla nazaj vsest,ker se mi je cist stemnilo pred ocmi in to pri vsakem vstajanju…
krvavim ne cisto nic,tako,da upam da ni izvenmatericno ali karkoli drugega “nepotrebnega” …
pri prvi nosecnosti nisem imela nobenih bolecin,pa je bilo prvo “raztezanje maternice” ,sedaj pa taksne…
je imela katera kaj podobnega??
pregled sele cez 3tedne ..

Ali je na koncu bilo vse uredu? @zaskrbljena…..

imam isto situacijo / identicno samo, da je meni prva nosecnost, pregled cez 3 tedne , sedaj sem v 6 tednu…

Živjo,

Tudi pri meni se pojavljajo bolečine v spodnjem delu trebuha in v jajčnikih, sem vprašala ginekologinjo in je rekla da je normalno. Opažam pa, da so bile zadnje dni (trenutno sem noseča 9t 2d) bolečine malo intenzivnejše in poudarjene, ko sem se smejala.

Je morda še katera opazila rahlo rjavkast izcedek po vaginalnem ultrazvoku? Jaz sem ga do sedaj imela 2x in obakrat sem imela 2-3 dni po pregledu rahlo rjavkast izdecek. Sicer sem brala, da naj bi bilo to normalno, pa vseeno..

LP vsem!

New Report

Close