Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Bolečine v spodnjem delu trebuha leva stran

Bolečine v spodnjem delu trebuha leva stran

Zdravo,

pred kratkim sem ugotovila, da sem noseča bila sem pri ginekologinji in je rekla, da se ploda ne vidi je pa res, da gre za zgodnjo nosečnost. Tisto kar me pa zanima pa je, kaj bi lahko bilo z konstantno bolečino čez dan v spodnjem delu trebuha na levi strani….ali je lahko to kaj narobe. Zelo se obremenjujem s tem, ker je moja ginekologinja ta podatek kar preslišala in sedaj me še dodatno skrbi.

prosim za odgovor

Odgovor na objavo uporabnika
LILI304, 02.02.2026 ob 18:31

Zdravo,

pred kratkim sem ugotovila, da sem noseča bila sem pri ginekologinji in je rekla, da se ploda ne vidi je pa res, da gre za zgodnjo nosečnost. Tisto kar me pa zanima pa je, kaj bi lahko bilo z konstantno bolečino čez dan v spodnjem delu trebuha na levi strani….ali je lahko to kaj narobe. Zelo se obremenjujem s tem, ker je moja ginekologinja ta podatek kar preslišala in sedaj me še dodatno skrbi.

prosim za odgovor

Bolečine, tiščanje in neprijetni občutki so v nosečnosti v spodnjem delu trebuha pogosto prisotni in največkrat niso klinično pomembni. Verjetno je zato vaša gin ta podatek “preslišala”.

Ob močnih bolečinah, ki se stopnjujejo, zlasti če so pridruženi še drugi znaki (krvavitev, driska, bruhanje, povišana telesna temperatura), pa svetujemo obisk v gin ambulanti ali celo v urgentni ambulanti, če se težave pojavijo izven delovnega časa oz če vaše gin ambulante ne uspete kontaktirati.

srečno, N

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze

New Report

Close